Forums » Tehniski jautājumi » Radiators
| Radiators ( 1867 ) | |
|
Ega 400
|
2011-10-09 17:10:42 Sveiki, Nesen nomainīju radiatoru. lieta ir tāda ka motors kamēr ir karsts , apskatos trubās spiediena nav un domāju attaisīt apskatīties līmeni antifrīzam, bet kad gribēju attaisīt korķi, tad sāka gāsties ārā šķidrums :- nesaprotu, vai tad tas ir okey? Varbūt man kas cits ir aizgājis ciet? Varbūt tāpēc man arī pārrāva pušu radiatoru? Kautgan trubās spiediena nebija? Un nākošais kad iedarbinu dzinēju, tad līmenis ir okey un korķi var brīvi attaisīt un redzēt kas notiek ar šķidruma līmeni. Varbūt man vāciņā ir vaina? Vai tas ir normāli. Vēl jautājums - es kad izslēdzu dzinēju, tad izslēdzas arī ventilātori uz radiatoru - tā tam ir jābūt, vai man ir pa taisno salaisti kopā? Mašīna ir nesen iegādāta, tāpēc ir tik daudz jautājumi. Dodge grand carava 2001gada 3.3V6 |
|
andrejsje
|
2011-10-09 20:10:53 Apsveicu laba izvele. antifrizs ir izplēties no karstuma un tāpec nāk laukā,karstam tas ir normāli.galvenais lai trubas neplēšas , kautgan spiedienam ir jābūt līdz 1atmosfērai. Par ventilātoru. galvenais lai ieslēdzas kad sakarst un kad ieslēdz kondiķi . |
|
kkupse
|
2011-10-14 09:10:29 Man tā pati problēma,jo izrādijās,ka iepriekšējais lietotājs 2x bija mainijis radiātoru,bet licis virsu veco korķi,kurš pat īstenībā nebija paredzēts 3.3 V6 dzinējam " Dodge Grand Caravan 3.3/2001 Benzīns/Gāze |
| Lapas: [1] | |
Forums » Tehniski jautājumi » Radiators
Iepriekš no lielā spiediena maucās nost tosola trubas,suloja radiators. Tagad nomainiju vāciņu un skatīšos kas notiks tālāk,bet pagaidām viss kārtībā. Jauns korķīts Dodge Grand Caravan 2001 3.3 V6 Atlasā maksā 4ls ;)