Resnie aizmugurējie amortizatori.. » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Resnie aizmugurējie amortizatori..

Lapas: 1 2 [3]
Resnie aizmugurējie amortizatori.. ( 9351 )
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

pazvani te. nesen pa lētām naudām aplasiju tur vienu voyageri. ir resnie amji virsū. moš vel dzīvi

http://www.1189.lv/lv/uznemums/markuss-auto-sia-autoserviss/

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

klavs

28 ziņas

PM

PASSATizhi: "izrādās ka kayaba arī ražo nivomatus. līdz šim nebiju manijis.

http://www.ebay.com/itm/Dodge-Caravan-Grand-Caravan-Brand-New-Genuine-KYB-Replacement-Rear-Shock-Strut-/151226872899?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item2335d2f443&vxp=mtr"

Paldies par ieteikumu. Pagaidām šis ir labākais piedāvājums. Varbūt zini, kā tur ir tā sūtīšana no štatiem, vai saņemot sūtījumu LV, nav jāmaksā kāds muitas nodoklis?

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town&Country '05 3.8 LPG, Audi 80 '89 quattro 2.0

RMatisons

559 ziņas

PM

klavs: "

Paldies par ieteikumu. Pagaidām šis ir labākais piedāvājums. Varbūt zini, kā tur ir tā sūtīšana no štatiem, vai saņemot sūtījumu LV, nav jāmaksā kāds muitas nodoklis?"

nu cik man ir sanācis tad jāmaksā nodoklis 21% no summas. Bet var mēģināt appiet sarunājot ar pārdevēju ka uzlimē kā dāvanu vai cenu nomainot.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town&Country LXi '98 3.8L LPG

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

RMatisons: "
nu cik man ir sanācis tad jāmaksā nodoklis 21% no summas. Bet var mēģināt appiet sarunājot ar pārdevēju ka uzlimē kā dāvanu vai cenu nomainot.
"
dāvana sen jau neder. es pēdējā laikā lielos pirkumus no USA sūtu uz UK. ir kantori kas piedāvā tādu pakalpojumu, un tad viņi ved uz LV. UK nodoklis ir daudz mazāks vai nav vispār

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

yorenz

114 ziņas

PM

Ieej muitaspaligs.lv tur var aprēķināt cik sanāks,es pirms 1mēn sūtiju bij 35 eināri un samaksāju pastā,ja vari sarunāt kā cenu norāda citu. Tad var apiet pvn,tik muita jāmaksā,bet tā ir maza ;)

Atbildēt uz šo ziņu
migano

351 ziņas

PM

heh, nu ko, šodien jābraukā ar vienu amortu būs.
Pie darba sāka klankšķēt un izrādās labajam resnajam amim pie tilta skrūve ārā (man tas tilts, kur no sāna pieskrūvējas amorts, nevis ieliekas "ausī"gals).
Man tur bija ielauzta, izurbu, vītni iegriezu no jauna.
Biju tagad ielicis oriģinālo garo skrūvi, bet laikam atlaidusies un izrauta ar visu vītni.
Ja godīgi, pat nezinu ko tur sadarīt.
Jāliek garāka skrūve un no otra gala tiltā jāieslīpē vieta, lai var no tās puses uzgriezni uzlikt, kaut kā tā.
Pie tā tilta jau droši ka normāli piemetināt nesanāks, ne ?

Jebkura gadījumā uz māju nāksies vilkties ar vienu amortu ...

Atbildēt uz šo ziņu

dodge caravan 99 3.0

Lapas: 1 2 [3]

Forums » Tehniski jautājumi » Resnie aizmugurējie amortizatori..
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online