gļuki ar starmešiem » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » gļuki ar starmešiem

Lapas: [1] 2
gļuki ar starmešiem ( 4319 )
faķīrs

7 ziņas

PM

No rīta pielaižu un ar tuvajām gaismām braucu uz Rīgu. Izslēdzot ventilātoru, dzirdu tādu savādu gaudošanu ar pārtraukumiem no motora pārsega apakšas un nodomāju, ka droši vien izslīd ģenerātora siksna.
Stāvvietā protams atrauju haubi un konstatēju, ka kaut kas tirkšķ/gaudo labās puses starmeša rajonā . Ieslēdzot tuvos troksnis ir,bet pie jebkuras citas apgaismojuma kombinācijas - klusums. Vaikaut kas nav sagājis dēlī ar starmešu augtuma korektoru? Kāda ir Jūsu pieredze?
Otra lieta: mans DŽERIS manuprāt diezgan stīvi :shock: lec un krīt iekšā pa trasi asfalta bedrēs - braucot uz 100km liekas, ka vispār amortizācijas nav (3.8 l AWD), tās ir aukstais laiks, vai konstruktīva īpatnība :?:

Atbildēt uz šo ziņu

ivars

vanfan555

84 ziņas

PM

Mos tev kads no spriegotaj rulu gultniem sadilis?Man 2.5 td tya bij,kauca traki.Nomaniiju gultnti-cool.A grabet auto man skiet totc no amortiem yo ir rezons ka braucu no garazas ara sitaya dubara 30 km iet vis forsi a ta sak palikt cietaks un klabigaks.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

faķīrs"]
Otra:
"
Man škiet, ka pie vainas amortizatori. Ja tie ir veci, tad ar laiku tajos tomer parādās ūdens (kondesāta veidā), kurš amortizatora šķidrumu pārvērš zampā, kas pie lieliem mīnusiem vai nu sasals vispār vai ir tik bieza, ka amortizators paliek pārāk ciets.

Atbildēt uz šo ziņu
tiger

60 ziņas

PM

Man domaat ka buus probleema tomeer ar luktura augstuma korektora motoru, -uzmaniigu dara fakts,ka troksnis esot tikai ar tuvaam gaismaam-tieshii tad arii tikai iespeejams iesleegt korektoru.varbuut kaads vads paartrinies uz iiso vaii sleedziitis chakareejas?!

Atbildēt uz šo ziņu
austrisvoy

109 ziņas

PM

Manas domas kautkas ar gaismu korektoru nav kārtībā. Troksnis krītot bdrēs varētu būt no amīšiem, bet kmēr nepāries aukstums nemaini jo amīšu blīvslēgiem padilstot tie uzsūc mitrumu. Iespējams ka paliekot siltākam atkal vis būs normāli. Stīvums varētu būt no startera,vajadzētu uzlikt uzlikt uz stenda. :!:

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager 2.5 TD 96

mims

129 ziņas

PM

Par starmešiem! Miglā novēroju, ka stari neiet +- paralēli viens otram, bet krustām :shock: :? :?: ko darīt? Varbūt, ka tā jābūt?

Atbildēt uz šo ziņu

3.3 96 nav jauns, bet smuks, liels un vēl ceļotājs, un gāze arī ir

Loms

219 ziņas

PM

mims"]Par: "
lukturi neregulēti, priekša sista...
krustām nav jābūt....

Atbildēt uz šo ziņu
wizard

654 ziņas

PM

MIMS RAKSTA[quote]Miglā novēroju, ka stari neiet +- paralēli viens otram, bet krustām ko darīt? Varbūt, ka tā jābūt?"

Kur tavs busiņš ir ražots? Ja Amerikā, tad nav nekādu brīnumu! Eiropas mašīnām gaismas stari iet paralēli, bet Amerikas – krusteniski. Savam “Dodge Caravan” dabūju grozīt lukturus, labo – pa labi un kreiso – pa kreisi, lai izietu tehnisko apskati.
Pirms tam gaismas bija labākas, nekā tagad.
Veiksmes!

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Caravan 3,0 FVD 1992

Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » gļuki ar starmešiem
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online