Automātiskā kārba » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Automātiskā kārba

Lapas: [1] 2 3
Automātiskā kārba ( 6174 )
kristers

4 ziņas

PM

Nesen tika iegādāts jauns auto 2004.g.2.8CRD.Kārba automātiskā.Par cik pirms tam automāti nav bijuši gribu noskaidrot vai ir jāmaina kārbā eļļa.Cik cilvēkiem esmu jautājis par šo tēmu,domas dalās.Vieni saka ka ir jāmaina pēc kādiem 50-60tk.Cits atkal mēģina pārliecināt ka nevajag tur līst iekšā kamēr tev kārba perfekti strādā.
Jau iepriekš pateicos un atvainojos ,ja šī tēma ir jau apspriesta.

Atbildēt uz šo ziņu
Ric

38 ziņas

PM

Hm...domas dalās...Bijuši divi auto ar "tomātu". Manuālī rakstīts, ka jāmaina, tad es arī pēc iegādes mainīju. Kārba iet, bez pretenzijām.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler T&C limited 3.8 2000.g.

aivarish

58 ziņas

PM

parasti, tie kas saka ka nav jāmaina, ir kaktu kantori kuri nemāk lasīt angļu valodā un internetā sniegto informāciju

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Caravan 98, 3.3 benzīns/gāze

andrejsje

192 ziņas

PM

jāmaina.

Atbildēt uz šo ziņu
Gatis_K

1 ziņas

PM

Sveicināti, izskatīju visus vecos topikus, bet sev derīgu info neatradu, tāpēc pajautāšu šeit lai neceptu jaunu.

Auto ir 96 gada voyagers, 3.8 benzīns/gāze. problēma sekojoša:viss sākās ar to ka braucot pārplīsa kārbas eļļošanas sistēmas truba, kura iet uz radiātoru. Veiksmīgi ka tas notika netālu no mājas, tapēc auto lēni ar vilkšanu aizvilku uz māju. Trubu nomainiju, eļļu pielēju līdz līmenim (dzinējam strādājot un esot darba temperatūrā - līdz augšējam līmenim), bet šī brīža situācija ir sekojoša - atpakaļgaitas vispār nav uz priekšu itkā kustas, bet paaugstinot motora apgriezienus itkā izmet no "roba", noslāpējot un atkal palaižot, draivā viņš atkal kustas - tipa avārijas režīms vai kā?

kopējais jautājums ir šāds - vai ir kaut kādas nianses ko var pārbaudīt/nomainīt mājas apstākļos, vai tikai pie kompja uz diagnostiku utt.
Ceru ka varēsiet kaut ko ieteikt ...

Iepriekš pateicos par atbildēm ...

Atbildēt uz šo ziņu
kuklandex

286 ziņas

PM

septembrī mainīju eļļu kārbai, džeki bij pielējuši par maz eļļu, līmenis bij zem minimālā, pamanīju to tā ka strauji griežoties pa kreisi man zuda ātrumi, pietika ar apstāšanos un paslēgāšanu pa robiem nenoslāpējot motoru, un ātrumi atkal parādījās. pielēju līmeni nedaudz zem maximālā un viss darbojas ideāli, gan auksts, gan uzsilstot.

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge GrandCaravan  '99, 3.3, FWD +gāze, aut.

kuklandex

286 ziņas

PM

kristers: "
Nesen tika iegādāts jauns auto 2004.g.2.8CRD.Kārba automātiskā.Par cik pirms tam automāti nav bijuši gribu noskaidrot vai ir jāmaina kārbā eļļa.Cik cilvēkiem esmu jautājis par šo tēmu,domas dalās.Vieni saka ka ir jāmaina pēc kādiem 50-60tk.Cits atkal mēģina pārliecināt ka nevajag tur līst iekšā kamēr tev kārba perfekti strādā.
Jau iepriekš pateicos un atvainojos ,ja šī tēma ir jau apspriesta.
"

tu motoram eļļu maini tikai tad kad viņš tev sāk klabēt ??? ? protams ka jāmaina, diskutējams jautājums ir - cik bieži mainīt. es piemēram motoram eļļu mainu reizi gadā, bet kārbai reizi divos gados (parasti vasaras beigās un neskatoties uz nobrauku, vidēji gadā nobraukāju ap 20k- 30k jūdzes). varbūt tas ir par biežu, bet tu jau sev, piemēram, jaunas drēbes ar nepērc tikai tad kad vecās ir noplēstas līdz nepazīšanai

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge GrandCaravan  '99, 3.3, FWD +gāze, aut.

raivis

36 ziņas

PM

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town & Country 2002.3.8 B.G.

Lapas: [1] 2 3

Forums » Tehniski jautājumi » Automātiskā kārba
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online