""Cipošana; » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » ""Cipošana;

Lapas: 1 2 [3] 4
""Cipošana; ( 11286 )
VOG

214 ziņas

PM

Kaross: "
janni: "
www.chiptuning.lv
standarta autiņam labākajā gadījumā dabūsi apmēram +30 lopiņus.. vai ir jēga, to es tev nepateikšu, bet zēni čipo..
"

Šajā kantorī prasa kosmosu. un neteiktu, ka tur būtu baigā kvalitāte. Tas, ka viņi pirmie ir izveidojuši to domēnu pilnīgi neko nenozīmē.

es varu palīdzēt ar chipu.
+30zs ir daudz un tas jau nu noteikti ir jutams. ja nebutu jūtams, tad cilvēki vienkārši neizmestu naudu.

motors ar ķēdi vai zobratiem?
"

Iesaku griezties pie Kaross-pats pie vinja cipoju,kvalitate+adekvatas izmaksas!-tikai labas atsauksmes!!!!!!!!!!!Prieksredzet Tevi ari seit;)
(tachini)

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 2.5 CRD03
175ps 390nm. Chrysler 300C 3.0 CRD/pagaidam tikai 510nm:)

Kaross

7 ziņas

PM

aha. Tad tev šeit nick ir VOG.
Nesen bija vēl viens ar 2.8CRD pie manis no ši foruma. Nicku gan viņam nezinu. gan jau pieteiksies.
Droši aicināti! un Paldies par labajiem vārdiem. ;)

Atbildēt uz šo ziņu
garfilds182

560 ziņas

PM

Vai nočipojot dīzeli,tas paliks vēl ekonomiskāks? Tie, kas man te vietējie apkārt nočipojuši dīzeli saka ,ka paliek ekonomiskāks. Kaut, kā negribas man ticēt.
Un cik, tad aptuveni man izmaksātu čipošana?

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager 2.8 CRD 2006 Chrysler Grand Voyager 3.3i V6 2003 Limited

Emigrants

203 ziņas

PM

Vojagers nav sporta autinsh nafig vinu chipot vajag

Atbildēt uz šo ziņu

Grand Voyager 2000 3.8, AWD, gas-injection, jaunieguvums Ford galaxy "03, tdi

garfilds182

560 ziņas

PM

Ne jau dēļ sportiskuma, bet gan dēļ ekonomiskuma interesējos par čipošanu un lieki pāris zirgi par ļaunu jau nenāks.

Atbildēt uz šo ziņu

VOG

214 ziņas

PM

garfilds182: "Ne jau dēļ sportiskuma, bet gan dēļ ekonomiskuma interesējos par čipošanu un lieki pāris zirgi par ļaunu jau nenāks."

Sporta auto tas nav-bet ari jaudas(griezes zinjaa)tiem dizel dzineji ir par vāaju tadam smagam auto un tas cips dod realu jutamibu,autinjam ir daudz vieglak skriet-lidz ar to ari iespejams degvielas paterinja samazinajums.Pec fakta nebiju ipasi skaitijis precizi-bet kompis reali rada 1.7l mazak neka pirms....
p.s-cipoju lai skrien nevis ekonomet un kur vajag tur minu ta ka maz vairumam neliekas skatoties uz to auto no malas;)......salidzinajumus nerakstisu-neesu kraninju staipitais:)))bet kam interese ir radusies nopietni,varu nodemonstret klatienee;)

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 2.5 CRD03
175ps 390nm. Chrysler 300C 3.0 CRD/pagaidam tikai 510nm:)

garfilds182

560 ziņas

PM

Cik izmaksātu 2.8 CRD nočipot un cik to zirgu nāktu klāt?

Atbildēt uz šo ziņu

cezap

211 ziņas

PM

Fans: "Varbūt kāds zin cik izmaksā1998 gada 2,5 dīzeļmotora čipošana .Un vai vispār ir jēga čipot.Paldies!"

sev cipoju jekapili. samaksaju 75ls. starpiba baiga, tada sajuta it ka butu piekrauto piekabi noniemis

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager 2.8crd 2007

Lapas: 1 2 [3] 4

Forums » Tehniski jautājumi » ""Cipošana;
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online