Sorrrrry par jaunu tēmu, meklētājā neatradu nav dzirgstele » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Sorrrrry par jaunu tēmu, meklētājā neatradu nav dzirgstele

Lapas: [1]
Sorrrrry par jaunu tēmu, meklētājā neatradu nav dzirgstele ( 2606 )
AndrisZ

381 ziņas

PM

Auto 2005 T&C benz/gāze.
Možiņās kāds var "piesviest" saprātīgu ideju, ko ātrumā varu pačolēt, bez kompja uc. atribūtikām

No svečvada uz masu nav reakcijas! Drošinātāji/releji Ok., ieslēdzot aizdedzi sūknis iedūcās, bet naff barošanas (nedeg lampiņas) gāzes panelītī -Henriham jau zvanīts!

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town & Country 3.8 2005 FWD Ltd. benzīns/gāze

antons21

103 ziņas

PM

Bija iespējama diagnostika ar aizdedzes aclēgu.

Atbildēt uz šo ziņu

G.
TC 2000 g., 3,8 l

GRIMBURGERS

248 ziņas

PM

Izdevās saprast kas un kā?

Man liekas līdzīgs kreņķis. Visas sistēmas strādā tikai nevar piešķilt jo liekas ka trūkst dzirksteles un nedeg lampas gāzes panelī.

Atbildēt uz šo ziņu

DODGE CARAVAN 2000 3,3l LPG

AndrisZ

381 ziņas

PM

Pagaidām izdevās tikt pie kārbas noņemšanas!
Apzvanot visus, un mēģinot izprast diagnostikas izdruku 90%aizdomas uz kloķvārpstas apgriezienu devēju!

Dačiks atrodas labajā pusē starp dzinēju un un virsbūvi, zem izplūdes kolektora, spararata rajona. Ieraudzīt var tikai nojaucot akumulatora kasti! Pats dačiks mazs plastmasas cilindrītis, kurš iesēžas metāla ligzdā (tipa vīna korķis pudelē). Vieta klāt tikšanai maz, ja parauj vel dažus štekerus - izdodās komplicēti iemānīt mazas plaķenītes, lai veiksmīgi apmuļātu ielipušo dačiku tik tālu, kad saņemt vairs naff aiz kā! Lūk tad nākamais solis celt nost kārbu, lai varētu izurbt to sasodīto devēju!

Atbildēt uz šo ziņu

kurmis

160 ziņas

PM

Pirms kāda mēneša es to dačiku ar mainīju! Lamājos jau es ne pa jokam uz tiem jeņku inženieriem! Ar bija doma ņemt kārbu nost. Bet līdz pēdējam pretojos šai domai un štukoju,kā to plastmasas verķi dabūt ārā. Beigās sapratu,ka to dačiku var izkausēt ārā. Nopirku speciāli tādu mazu gāzes degli,kuru tur var iebāzt un pēc 5 min. to devēju izkausēju un izvilku ārā!

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Caravan 3.3 02

kurmis

160 ziņas

PM

Es dabūju degli gandrīz šķiltavas lielumā un liesma ir maza. Ideāla šim gadījumam. Krievi saitā teica, ka jānem kārba nost un no otras puses izspied to dačiku ārā.

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Caravan 3.3 02

AndrisZ

381 ziņas

PM

Visādas domas bija, kausēšana arī tajā skaitā, bet man kautkaa ar to kausēšanu...tur tak vietas tik maz, pilnīgi blakus vadu vijumi, ja tos sakausē, kārba jāņēm nost lai salodētu Caurule uz gāzes reduktoru arī kādi 10cm attālumā! Vot tomēr atturējos no šīs idejas.
Bet prieks, ka Tev izdevās!

Atbildēt uz šo ziņu

GRIMBURGERS

248 ziņas

PM

Man beidzās (šobrīd) ar visu štekeru ko varēju atrast, releju un drošinatāju izkustināšanu un zaļā oksīda izpūšanu. Beigu beigās auto piešķīlās. Tagad jāgaida kad atkal nomirs lai diagnosticētu patieso iemeslu. Domāju nopirkšu to areosolu ko pūš kontaktos un pāriešu visu vēlreiz.

Atbildēt uz šo ziņu

DODGE CARAVAN 2000 3,3l LPG

Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » Sorrrrry par jaunu tēmu, meklētājā neatradu nav dzirgstele
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online