neregulējas gaisa plūsma salonā » Tehniski jautājumi
Forums » Tehniski jautājumi » neregulējas gaisa plūsma salonā
| neregulējas gaisa plūsma salonā ( 4145 ) | |
|
GRIMBURGERS
|
2012-11-02 11:37:44 Neesmu experts, bet liekas ka siltuma durvis pečkā regulējas ar vakumu. Ja jau tev lēnu garu siltums pārvēršas aukstumā un ir manāma straujāka durtiņu kustība pie gāzēšanas / bremzēšanas - es teiktu ka vakuma pievadā uz pečkar siltuma durtiņām ir kāda noplūde. Iespējams arī ka citur. Bat man izklausās pēc vakūma šļauku pušuma. DODGE CARAVAN 2000 3,3l LPG |
|
Archebalds
|
2012-11-02 15:00:52 "Neesmu experts, bet liekas ka siltuma durvis pečkā regulējas ar vakumu. Ja jau tev lēnu garu siltums pārvēršas aukstumā un ir manāma straujāka durtiņu kustība pie gāzēšanas / bremzēšanas - es teiktu ka vakuma pievadā uz pečkar siltuma durtiņām ir kāda noplūde. Iespējams arī ka citur. Bat man izklausās pēc vakūma šļauku pušuma." Īstenībā tā tas varfētu būt. Durvju aizvēršanās taču arī notiek ar to vakumsūkni, vai ne tā? Vienkārši man gadās, kadūrvis mēdz atslēgties un tad atkal aizsliegties. Un gagažnieks citreiz neatslēdzas? Tas varētu būt savstarpēji saistīts ar vakumsūkni. Bet kur pats tas sūknis atrodas un kur iet tās vakumšļaukas,kur meklēt noplūdi vai pušumu varat pateikt priekšā? Plymouth Voyager 3.3 1996 LPG |
| Lapas: 1 [2] | |
Forums » Tehniski jautājumi » neregulējas gaisa plūsma salonā
Iet uz:
Pašlaik online:
Neviens nav online