neregulējas gaisa plūsma salonā » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » neregulējas gaisa plūsma salonā

Lapas: [1] 2
neregulējas gaisa plūsma salonā ( 4146 )
rsc2

1 ziņas

PM

Sveiciens. Ir ķibele ar gaisa plūsmu regulēšanu salonā. Šobrīd virziens ir palicis vairs tikai uz manu seju. Tad, kad uzslēdzu uz priekšējo stiklu, tad nekas nemainās, ieslēdzas tikai Ac. man ir CV 3,3L 96. Varbūt kāds var ieteikt, kā ar šo ķibeli galā var tikt?

Atbildēt uz šo ziņu
Danger

149 ziņas

PM

Cik ir zinams,tresai modelei tur ir viens motorins kurs pa to visu regesanu ari atbild.Ja nestrada - tad jamaina.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager Limited 2.5 CRD 01
VW Caddy 1.9 D 96

UZMANIBU , PIE STURES IR KRIEVS

Insekc1

144 ziņas

PM

Man 98 DodgeCaravan bija līdzīgi. Bija pussprādzis kontrolieris - tas bloks kurā ir visas kondiškas un ventilatoru pogas. šrotā nopirku un pārspraudu, tad viss kļuva O.K. BET pērkot jāuzmanās - ir vairāki kontrolieru modeļi, kas ārēji izskatās vienādi, BET neder spraudņi. Piespraud šrotā un pamēģini vai viss darbojas (tur tikai dažas skrūvītes jāatskrūvē.

Atbildēt uz šo ziņu

InsekC, DodgeGrandCaravan 3.8 05

Ric

38 ziņas

PM

Sveiki! Iespējams līdzīga problēma ar minēto kontrolieri ir arī man...Taču, varbūt kādam ir padoms. Sākoties aukstumam nokonstatēju sekojošu fišku..... Ja salona ventilācijas/apsilde T kloķi ir pabīdīti uz pašu aukstāko (zilo) daļu, tad gaisa plūsma regulējas korekti kur vien vēlos, taču atliek man bīdīt temperatūras (vadītāja) kloķi no zilās uz sarkano iedaļu visa plūsma pakāpeniski tiek forvardēta uz priekšējā stikla appūšanu:( Ja bīdu pasažiera T tad nekas tamlīdzīgs nenotiek. Lieki piebilst, ka ziemai iestājoties problēma ir aktuāla, salst kājeles:) Kalibrēšanas testu esmu taisījis, tur viss nostrādā korekti, bet, kā tikko vēlos siltumu tā atkal viss tiek tikai logam:( Piebilde, pašlaik man ir tukšs kondicionieris, taču nesaistu to ar minēto problēmu. Mašīna T&C 2000 gads.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler T&C limited 3.8 2000.g.

vksys

359 ziņas

PM

Laikam uz tiem štekeriem uzrāvos , tikko izveidoju jaunu topiku ....sorry .
Man tas bloks periodiski bloķēja datu apmaiņu ar body un citiem blokiem , tā ka neredzēja bodyks imobilaizeri . Kādu laiku braucu nolicis visus šīberus kaut kādā vidus stāvoklī un darbinot tikai ventilatoru .Bet nu ir ziema .
Šrotā nopirku citu , bet neder štekeri , varbūt kāds zina kur tā atšķirība .

Atbildēt uz šo ziņu

T&C 96g.+ gāze ( pelnītā atpūtā )
Voyager 1998g.+ LPG
Voyager 2005g.2.8 CRD
Voyager 2002g.2.4 i + LPG

Archebalds

131 ziņas

PM

Lai neveidotu jaunu topiku, papildināšu šo ar problēmu pa tai pat līnijai. Mana problēma ir sekojoša- aukstu pūš i pūš, nekādu problēmu, bet ar silto gaisu uzregulē uz silto(piemēram maksimumu), sākumā pūš siltu, bet tad pakāpeniski gaisa plūsma paliek aukstāka, līdz pat aukstam. Pietiek pat mazākas regulatora pakustināšanas, lai atkal uz laiku pūstu siltu. Dažreiz atkal viss ok. Noliekot sviriņu pa vidu tā arī pūš mēreni siltu. Brīžiem pat liekas, ka pūš vienmērīgi līdz brīdim kad braucot uzgāzē vai nobremzē(bet tas nav 100%,tā tik liekas). Ko varat ieteikt? Antifrīzs līmenī.

Atbildēt uz šo ziņu

Plymouth Voyager 3.3 1996 LPG

Ric

38 ziņas

PM

Archebalds: "Lai neveidotu jaunu topiku, papildināšu šo ar problēmu pa tai pat līnijai. Mana problēma ir sekojoša- aukstu pūš i pūš, nekādu problēmu, bet ar silto gaisu uzregulē uz silto(piemēram maksimumu), sākumā pūš siltu, bet tad pakāpeniski gaisa plūsma paliek aukstāka, līdz pat aukstam. Pietiek pat mazākas regulatora pakustināšanas, lai atkal uz laiku pūstu siltu. Dažreiz atkal viss ok. Noliekot sviriņu pa vidu tā arī pūš mēreni siltu. Brīžiem pat liekas, ka pūš vienmērīgi līdz brīdim kad braucot uzgāzē vai nobremzē(bet tas nav 100%,tā tik liekas). Ko varat ieteikt? Antifrīzs līmenī."

Ja neapgrūtina kirillicas burtošana šo to var atrast šajā forumā: http://www.google.ru/custom?hl=ru&inlang=ru&newwindow=1&client=pub-3139319671622449&cof=FORID%3A1%3BGL%3A1%3BL%3Ahttp%3A%2F%2Fwww.chrysler-club.ru%2Flogo46color3lm1.gif%3BLH%3A46%3BLW%3A392%3BLBGC%3A000000%3BBGC%3A%23000000%3BT%3A%23ffffff%3BLC%3A%23ffcc66%3BVLC%3A%23336633%3BGALT%3A%23FFCC66%3BGFNT%3A%23b3b3b3%3BGIMP%3A%23b3b3b3%3BDIV%3A%23999999%3B&domains=forum.chrysler-dodge.ru&flav=0000&sig=oAdd4pgP_oxRmLP_&ie=windows-1251&oe=windows-1251&q=%E2%E5%ED%F2%E8%EB%FF%F6%E8%FF+%E2+%F1%E0%EB%EE%ED%E5&btnG=%CF%EE%E8%F1%EA&sitesearch=forum.chrysler-dodge.ru Ja kāds atradīs risinājumu arī manai problēmai, nometiet linku;)

Atbildēt uz šo ziņu

Ric

38 ziņas

PM

P.S. Neskatoties uz visiem ķeburiem vietnes adresē jāiemet visa garā rinda.

Atbildēt uz šo ziņu

Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » neregulējas gaisa plūsma salonā
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online