salona "smarza" » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » salona "smarza"

Lapas: [1]
salona "smarza" ( 2290 )
Tomucis

53 ziņas

PM

dienas labas.es jau nopirku autinju ar tadu lietu,bet nu beidzot gribu tikt skaidriba,vai salona ventilatoram varetu but kada bacina ar skridrumu vai es nezinu ko,bet ka es iesledzu ventilatoru,neatkarigi siltu vai aukstu uzreiz tada baiga smaka nak ara,ta itka pec kimiskas tirishanas,vai tas smarzas vai es nezinu,bet man ta slikti no vinjas reizem paliek,vai ir kadi varianti ko darit?

Atbildēt uz šo ziņu

Grand caravan 1997.g,3.3 gāze.konfektite!!!

Insekc1

144 ziņas

PM

Kāds būs sapūtis "havajas" gaisa atsvaidzināšanas aerosolus ventilatorā/pečkas radiatorā. Noņem ventilatoru un paosties. Apskati/iztīri āra gaisa ņemšanas vietu (varbūt tur kād ķīmiju uzgāzis?). Pečku noņemt gan ir ļoootti darbietilpīgi.

Atbildēt uz šo ziņu

InsekC, DodgeGrandCaravan 3.8 05

munds

477 ziņas

PM

Tosols nezūd? Ja caurs radiators, un tvaikus pūš salonā, arī var nelaba dūša samesties, vēl gadās, ka iepriekšējais saimnieks iemetis gaisa atsvaidzinātāju(eglītes tipa, ko pie spoguļa karina) kaut kur pie pečkas, tie arī reizēm riebīgi smird

Atbildēt uz šo ziņu

CV95-2,5td

ID

847 ziņas

PM

Kondiškai esot tāda ekstra ka kaut kas var smirdēt un tad esot vajadzīga dezinfekcija, varbūt tur kaut kas tāds ir izveikts ar kaut kādu ķīmiju, hvz, man kondiška nestrādā tapēc neesu īsti kursos kas un kā.

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96

Tomucis

53 ziņas

PM

Wow,a to4no pedeja laika pamaniju,ka tosols pazud :? eh drowvien ka tir ta vaina...nu cerams ka smaka pazudis,liels paldies par info

Atbildēt uz šo ziņu

Grand caravan 1997.g,3.3 gāze.konfektite!!!

Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » salona "smarza"
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online