pie luksafora stāvot(D) krītās apgriezieni! » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » pie luksafora stāvot(D) krītās apgriezieni!

Lapas: 1 2 3 4 [5] 6
pie luksafora stāvot(D) krītās apgriezieni! ( 11527 )
aivarish

58 ziņas

PM

problēma vēl joprojām nomoka.

uzliku jaunas sveces(oroģinālās no amerikas), jaunus svečvadus, jaunu droseles stāvokļa devēju, jaunu gaisa filtru, jaunu EVAP vārstu, temperatūras devēja un lambdas rādītāji normas robežās, pārbaudīti visi iespējamie štekeri - zaļo nav, bet problēma nav atrisinājusies.
degvielas patēriņš pilsētā vēl joprojām augstāks nekā gribētos.
papildus parādījusies jauna problēma - tukšgaitā ik pa brīdim noraustās motors un braucot pa šoseju arī ik pa brīdim noraustās.

kļūdas neuzrāda, servisos neko neatrod.

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Caravan 98, 3.3 benzīns/gāze

wertigo

67 ziņas

PM

Tev raustās braucot ar gāzi vai bendzīnu?
Man bija tā ka braucot ar gāzi pa šoseju raustījās, nomainīju sveces un svečvadus, problēma palika. Tad aizšāvu pie gāziniekiem un viņi pieregulēja gāzes padevi - problēma pazuda. Nācās gan pie viņiem vairākas reizes piebraukt, jo sāka raustīties pie citiem ātrumiem un slodzes. 100% problēma vēl nav pazudusi, bet ir pa 97% mazāka raustīšanās.
+ man braucot uz bendzīnu, kad motors vēl nav iesils, staigā apgriezieni. uzsilstot viss ir ok.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town & Coutry Limited 2004g 3.8 (gāze)

aivarish

58 ziņas

PM

pie luksafora problēma ir gan ar banzīnu, gan ar gāzi.
bet brauciena laikā raustīšanos ar benzīnu nepārbaudīju, braucu tikai ar gāzi.

patiesībā esmu nikns uz visiem servisiem un gāziniekiem pie kuriem esmu bijis, jo problēmas risinājumu nekur neesmu guvis, visi tik gudri runā, bet tiklīdz prasu lai novērš problēmu tā neviens neko nevar.
un par gāziniekiem - tagad viņiem ir pļaujas laiks uz gāzes iekārtu uzstādīšanu, bet uz regulēšanu nav iespējams laikus sarunāt.
tāpat arī uzliekot man solīja gāzes patēriņš būs līdz 20% no benzīna patēriņa, bet reāli ir ap 60% vairāk par benzīnu, kad saku lai novērš ēdelību, tad noburkšķ, tas tak ir normāli, ko tu gribi ar lielu motoru, lai uz gaisa darbojās!?

Atbildēt uz šo ziņu

aivarish

58 ziņas

PM

vakar atradu, ka beigta viena svece - sit uz korpusu, tas izskaidrotu pēdējā laika šāvienus zem motora pārsega.

Bet sākotnējo-galveno problēmu(pie luksafora stāvot(D) krītās apgriezieni!) neatrisināja. Varbūt tomēr motora kompis vainīgs?!

Atbildēt uz šo ziņu

wertigo

67 ziņas

PM

aivarish: "vakar atradu, ka beigta viena svece - sit uz korpusu, tas izskaidrotu pēdējā laika šāvienus zem motora pārsega.

Bet sākotnējo-galveno problēmu(pie luksafora stāvot(D) krītās apgriezieni!) neatrisināja. Varbūt tomēr motora kompis vainīgs?!"

Nesen biju uz servisu par izskatās līdzīgu problēmu. Tur man paregulēja kaut kādas līknes un pamocīja tukšgaitu un tagad viss ir ok.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town & Coutry Limited 2004g 3.8 (gāze)

aivarish

58 ziņas

PM

wertigo: "

Nesen biju uz servisu par izskatās līdzīgu problēmu. Tur man paregulēja kaut kādas līknes un pamocīja tukšgaitu un tagad viss ir ok. "

uz gāzes servisu biji vai parasto? runa par līknēm varētu būt gāzes kompim.
redz man problēma ir arī braucot ar benzīnu, uzliku jaunu lambdu - tā tukšgaitā rāda visu laiku bagātu maisījumu, iespējams ir kāds cits cēlonis kas rada pārāk bagātu degvielas maisījumu un iespējams tā dēļ arī ir problēma ar stāvēšanu(D)

Atbildēt uz šo ziņu

andiswww

51 ziņas

PM

Man ir cita bēda-uz P un N apgriezieni ceļas līdz 1200-1500.Ne vienmēr tā ir ,bet pārsvarā

Atbildēt uz šo ziņu

town @ country LXi 3.3 flex ohv

ID

847 ziņas

PM

andiswww: "Man ir cita bēda-uz P un N apgriezieni ceļas līdz 1200-1500.Ne vienmēr tā ir ,bet pārsvarā "

Man pie šitādas bēdas vainīgs bija brīvgaitas regulēšanas vārsts, vaļā vērās, ciet ne vienmēr.

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96

Lapas: 1 2 3 4 [5] 6

Forums » Tehniski jautājumi » pie luksafora stāvot(D) krītās apgriezieni!
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online