Forums » Tehniski jautājumi » Nevar iedarbināt, 3.3 - 93
| Nevar iedarbināt, 3.3 - 93 ( 5193 ) | |
|
Sanyo
|
2011-07-21 10:07:17 Jā, rūc. Vienu reizi iedarbinaju un viss. CV 93 3.3, PV 90 3.0 |
|
Sanyo
|
2011-07-28 10:07:44 Kurš var palidzēt iedarbināt ar benzinu un pie rezes pieregulēt gāze CV 93 3.3, PV 90 3.0 |
|
Sanyo
|
2011-08-04 14:08:51 Iedarbināju ar benzinu. Pat neko nedarot. Uz tukšgaitas stada labi un uzņem apgriezienus bez slodzes, bet pie slodzes neiet un pat šauj uz benzina. Sveces, vādi, gaisa meritājs? CV 93 3.3, PV 90 3.0 |
|
rex1
|
2011-08-13 22:08:11 Sveiki. Man tā pati problēma. Nevar iedarbināt ar benzīnu. Dzirkstele ir, degvielas sūknis ir vesels, bet nepienāk strāva. Domāju, ka vaina varētu būt vados, bet izrādās, ka visi vadi veseli. Tagad ir tāds minējums, ka pie vainas varētu būt tas spīdīgais bloks, kas nāk pie drošinātāju kastes (laikam komforta bloks), ak jā, kad uzradās šī problēma, tad arī pazuda španungs klimata kontrolei. Chrysler town&country 3,8 platinium 2004 ar LPG |
|
rex1
|
2011-09-18 01:09:16 Nju tad tā, padalīšos ar info kā man gāja līdz problēmu atrisināja. Braucu uzstādīt gāzes iekārtu pie Henriha (vairāk kā mēnesi tika gaidīts uz šo dienu) Pa ceļam no Valmieras pie Raganas džeris noslāpa un nekādi nebija piedabūjams rūkt. Ar treileri mašīna tika aiztransportēta uz Rīgu, uz "servisu" (neminēšu šī servisa nosaukumu), lai varētu dabūt kraisleru pie dzīvības. Tur džeki teicās, ka esot darbojušies ar šādiem autiņiem, tā ka domāju viss būss Ok. Tagad tikai sākās visa jautrība. Tika ņemta nost bāka - pārbaudīts sūknis. Tas bija vesels, tikai strāva tam nepienāk. veselu nedēļu džeki būrās, darījās - pārbaudija vadus kas nāk no drošinātāju kastes( tur esot džeriem vāja vieta un bieži ir pie vainas), bet nekā, tur vis bija Ok. Protams, savu rindu pie Henriha es biju pakāsis ( kgan cepuri nost, Henrihs piedāvāja pārmest rindu uz nākamo dienu, bet nu par nedēļu pārcelt man bija neērti prasīt, jo uz to brīdi nemaz nezināju cik ilgu laiku tas varētu aizņemt) Visbeidzot pēc nedēļas remontdarbiem servisa elektriķis ar 20 gadu darba stāžu auto problēmu diagnozticēšanā nosecināja, ka nosprādzis vadības bloks (atā gāzes iekārta, jāmeklē vadības bloks, kas ar protams nav lēts prieks).Sapratu, kāda jēga,ka mašīna mētāsies Rīgā servisā - jāvāc prom. Elektriķis salika vadus pa taisno (izrāva releju (pārbaudija- vesels) un pārlika vadiņu uz vienu no releja spailēm un citas ligzdas paņēma strāvu), tā es veiksmīgi aizkūlos līdz Valmierai. Sazvaniju pazīstamu elektriķi, lai atbrauc paskatās uz to brīnumu, kas pēc viņa prāta varētu būt par vainu. Te sākās pārsteigumi. Salikām releju vietā, noņēmām vadu nost, kas bija uzmests pa taisno. Šurum burum, mans kraislers rūc (es aiz pārsteiguma gandrīz apsēdos) 2minūtes vajadzēja, lai iedarbinātu mašīnu, ko Rīgā nevarēja izdarīt nedēļas laikā. Mans elektriķis izrādīja interesi un paraka nedaudz dziļāk (ne tik dziļi kā iepriekš minētais meistars ar 20 gadu stāžu) secinājums bija pārsteidzošs - pārlūzis viens vadiņš, kas nāk no aizdedzes atslēgas un dod ierosmi sūknim(tas tā vienkārši sakot). lielākais darbs šajā procesā bija noskrūvēt apšuvuma paneli, kas nāk zem stūres un tur pat jau ar bija nodevīgais vadiņš - ļoti labi saskatāms. Vēlak tika atklātas vēl dažas Rīgas servisa lielmeistaru izdarības - bākai visi šļūteņu savilcēji bija vaļā, tas pats ar gofru no gaisa filtra (laikam bija mēģinājuši piešķilt ar ēteri). Viens liels plus gan bija - cenu man nenoplēsa drausmīgu par tiem paveiktajiem darbiem. Tiku cauri ar 30ls Chrysler town&country 3,8 platinium 2004 ar LPG |
| Lapas: 1 [2] | |
Forums » Tehniski jautājumi » Nevar iedarbināt, 3.3 - 93