Kapec nelec diizelis? » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Kapec nelec diizelis?

Lapas: 1 [2] 3 4 5 6 7
Kapec nelec diizelis? ( 14732 )
vanfan555

84 ziņas

PM

Ka izpauzas bidstienu sadilsana?Tie paliek isaki,vai kompensatori nepiespiez pietikami?Ka var noteikt vai varsti nosledz vai ne?

Atbildēt uz šo ziņu
ervinss

50 ziņas

PM

Drosi ka masinai motors tuksgaita bubina. Sajuta ka caurs isputejs. Ar roku aizspied gumijas trubu kas savieno turbinu un gaisa filtru. Ja troksnis samazinas problema ir GSM.Nonemot varstu vaku un sviru mehanismu Tu pieklusisi pie bidstieniem. Parasti bidstienu gali ir izdilusi ar rievam. Jauni bidstieni centra maksa ap 4 ls gabala. Trakakais kad beigti hidrokompensatori.Vel var but divplecu sviram izdiluse bukse vai sadilis sviras gals kurs atspiezas pret varstu.Vispar tas mehanisms ir baigi tapec viss ir rupigi japarbauda.

Atbildēt uz šo ziņu
vanfan555

84 ziņas

PM

Motors tuksgaita strade loti klusi ck nu dizelis ir kluss un vienmerigi.A bidstieniem gal smuk,apali bez rievam.

Atbildēt uz šo ziņu
mazais

36 ziņas

PM

vanfan555"]Es: "
klau vecais :? man taa shkjiet kad tu brauc auzaas vai neko nesaprot no autinjiem :?: degviela pa vienu trubu naak uz dzineeju pa orto iet atpaklaj,penaakoshaa caurule lidz filtram laidiis deg visos virzienos ,vaartssts ir filtraa

Atbildēt uz šo ziņu
vanfan555

84 ziņas

PM

A kam varsts ja es abas trubas no sukna ielieku pudele ar dedvielu :?:

Atbildēt uz šo ziņu
ervinss

50 ziņas

PM

Vai tu ar to motoru tiki skaidriba.

Atbildēt uz šo ziņu
vanfan555

84 ziņas

PM

Nu galiga beztema. spec pat nyhayal izpludes gazes bet nekada jega.Esmu izmisuma vara.Gribeyu piezimet ka sildu autinu ar elektribu 1h no rita un ta situ pa starteri-piielec idiali.Saku klut manticigs, mos krasas aura?

Atbildēt uz šo ziņu
Dudziks2120

55 ziņas

PM

Pārbaudi vārstus!

Atbildēt uz šo ziņu

Dudziks Ch.voy. 94.g 2.5L Benz-Gāz

Lapas: 1 [2] 3 4 5 6 7

Forums » Tehniski jautājumi » Kapec nelec diizelis?
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online