Kapec nelec diizelis? » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Kapec nelec diizelis?

Lapas: 1 2 3 4 [5] 6 7
Kapec nelec diizelis? ( 14732 )
wildcat

26 ziņas

PM

Ta Figna sauca Chraysler (Grand) Voager 2.5 TD

Atbildēt uz šo ziņu
Loms

219 ziņas

PM

it kā jau katram zemspiediena sūknim savs spiediens.... SAAB sūkni nez vai uzliksi MB un MB nez vai Volvo... ar fignju jūs puiši nodarbojaties...

Atbildēt uz šo ziņu
wildcat

26 ziņas

PM

Man tada pat problema. Dabuju padomu no dizelistiem (ne džeru)- iemest bākā 21W spuldziti un pa nakti sildīt degvielu. Mēgināju, a nevar vinu iebast bākā. Man tagad baka gandrīz tukša, bet ir kanniņa. Sestdien megināšu uzsildīt kanniņu, un tad došu ziņu.
Varbūt ir jēga iemontēt kādu sildītāju bākā??
P.S. Kā Tu sildi ar elektrību?

Atbildēt uz šo ziņu
Loms

219 ziņas

PM

wildcat"]Ta: "
3 gadus braucu ar CV 2.5 TD bet par zemspiediena sūkni viņam laikam nesaklausīju...

Atbildēt uz šo ziņu
Loms

219 ziņas

PM

P.S. 95 gada...

Atbildēt uz šo ziņu
vanfan555

84 ziņas

PM

Silta degviela domaju palaisanai nelidzes jo suknis jau tapat ir auksts.Alampina skiet bij domata lai degviela filtra nesabieze-vasaras zupa.Voyim filtra ir spirale kas to silda tik manam ir izdegusi.A sildisanu uztaisiju ta ka nonemu metala trubu kas nak no sukna kur sadalas virs kurvja.Likuma izgriezu garenu robu,piemetinaju 5cm trubu kura iet ieksa parastais boilera tenis 1,2kv cena4,5ls kurs bij nedaudz japataisno.Truba bij 45mm gala vel piemetinaju 3skruves arko pievilkt teni.Grutakais bij tikt pie sukna znaugiem a ta 1h darba.

Atbildēt uz šo ziņu
ervinss

50 ziņas

PM

Nu vanfan555 vai tiki ar auto galā.Varbūt esi atmetis visam ar roku jo palicis tak siltāks.Es savu nopat kā reaminēju.Norīta bija -12 pieleca labāk kā silts motors pirms remonta.Visi cilindri arī gāja bez raustīšanās.Ja gribi ko tuvāk zināt jautā jo motoru es taisiju pats.

Atbildēt uz šo ziņu
Fils

321 ziņas

PM

:wink: izstāsti citiem traktoristiem ar, varbut noderēs
man savukārt motoristi ieteica metodi, kā padarīt klusāku to makanu

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 2.5 CRD 2005
-------------------------------------------------------
Beer is prof that god loves us and wants us to be happy!
Benjamin Franklin

Lapas: 1 2 3 4 [5] 6 7

Forums » Tehniski jautājumi » Kapec nelec diizelis?
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online