Kapec nelec diizelis? » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Kapec nelec diizelis?

Lapas: 1 2 3 [4] 5 6 7
Kapec nelec diizelis? ( 14733 )
austrisvoy

109 ziņas

PM

Pa degvielas filltru 100%. piekrītu. :wink: Pa smidzinātājiem biju domājius ka varētu būt noregulēts spiediens pa mazu un aukstu dzinēju vienkārši aizlej . :idea: Ar kompensātoriem tur sakara nav nekāda. :!:

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager 2.5 TD 96

Fils

321 ziņas

PM

Lasu, brīnos kā visi šūmējas , spiediens stobros it kā normāls, tāpēc man radās viens jautājums - kāds soļķis tanī džerī ieliets. Ja vasaras , vai apkures, no trubas - tagad neleks nekad. Vajag nomainīt filtru. Pēc filtra maiņas siltā boksā jāmēģina, un ja tad pielec , bet dziesma nav kā nākas , vajag pielikt caurspīdīgo cauruli no filtra līdz sūknim. Ja parādās mazi burbulīši, rauj iekšā kaut kur gaisu. Nu tad pa sistēmu līdz bākai jāskatās visi savienojumi.
Manam džerītim savienojuma vieta bija palikusi vaļīgāka (nesulojās, bet burbulīši bija) tanī vietā, kur no grīdas caurule iet uz augšu motortelpā.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 2.5 CRD 2005
-------------------------------------------------------
Beer is prof that god loves us and wants us to be happy!
Benjamin Franklin

vanfan555

84 ziņas

PM

Solars no Kursiem,uno,statoil nekadas skirbas,meginaju ar filtru un bez.Filtru ruden maniju.Bij jau ari caurspiidigas trubas nekadu gaisu nelaida.Izmeginaju ka lec ja tisam salaiz gaisu sistema-piielec silts labi a pec mirkla noslapst yo atplude ir suknim augstaka vieta un tuks suknis nekad nepaliek.Ka rakta Austris ta gan man notiek ka auksts motors liekas ir pardzeries nu taka 2taktu mocis.Dumi ar startejot tadi balti un oz pec tiras dizelbenciina.Domat ka jaregule vai jaremonte suknis?

Atbildēt uz šo ziņu
ervinss

50 ziņas

PM

Ja tavam autinam ir hidrokompensatori tad varstu atstarpe regulejas automatiski bet ja ir regulejamie tad atstarpei jabut 0,30 aukstam motoram.Runajot par to ellas spiedienu-ellas filtrs ir jauns un ella pussintetika. Ja temperatura ir zem-10 problemas sakas pec 5 st. ja siltaks tad protams velak. Es tomer domaju ka vaina hidrokompensatoros jo tajos geros kam varsti regulejas mehaniski sada problema nav dzirdeta.

Atbildēt uz šo ziņu
top9

8 ziņas

PM

Kompensatori diez vai būs vainīgi. Ja silda ar elektrību, kompensatoros jau eļļa iekšā neitecēs.

Atbildēt uz šo ziņu
mazais

36 ziņas

PM

ja tu vel nevari pielaist ,es domaaju kad nomiris buus zemspiiediena suuknis...... ,panjem kanaa soljkji un uzliec virs motora lai vinjsh pats var teceet iekshaa suuknii ............

Atbildēt uz šo ziņu
vanfan555

84 ziņas

PM

Es sarunayu uz nakamo vikendu sukni parbaudit pie mastera,redzes ko teiks.A kannu jau liku uz motora-neka,vel ari proveju piedot degvielu ar saaba zemspiediena sukni ar neka.

Atbildēt uz šo ziņu
vanfan555

84 ziņas

PM

Bij man te dienas vel viena kaite arsteyama-turbina kaput :!:Naca ella gan kolektora gan izputeja.Atradu viena tema adresi uz brivibas ielas,nonemu,aizvedu vienojamies ka pa 150ls.sacinis.A sie otra diena saka ka turbina galigi kaput vajadzesot 350ls.Tikmer atradu caur pazinu manu kurs pa 60ls sacinisot.No Rigas savacu atdevu citam,nu ar visu starpniecibu 80ls sanaca.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 3 [4] 5 6 7

Forums » Tehniski jautājumi » Kapec nelec diizelis?
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online