Kapec nelec diizelis? » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Kapec nelec diizelis?

Lapas: [1] 2 3 4 5 6 7
Kapec nelec diizelis? ( 14730 )
Ments

17 ziņas

PM

Pa kuru vieu pats grozies? Ja esi Cēsu tuvumā tad priekš dīzelīšiem varu ieteikt vienu labu servīti tur veči pa dīzeļiem ir spečuki visās jomās.

Atbildēt uz šo ziņu

Plimouth Grand Voyager 1998. 3.3
benzīns-gāze.

vanfan555

84 ziņas

PM

Sveicinati.Ir tada problema-aukstu nevar pielaist.Startejot liekas ka sit tikai 1 cilindrs.95g. auto,kantainais.Kompresija aukstam ap 24 atm.,sprauslas strada labi,kvelsveces ari uzkarst baltas.A silts lec idiali sveces nesildot.Vai kads nezin cik gradi jaliek iesmidzes momentam ? Jo man pieejamos servos nau znu par voyiem.

Atbildēt uz šo ziņu
mazais

36 ziņas

PM

:shock: a ko tu vinjam dariiji pirmstam ??????????????
vai pats saaka to dariit ?????????

Atbildēt uz šo ziņu
vanfan555

84 ziņas

PM

Varu aizskriet lidz Cesim,kuru servi lai mekle?Es nopirku ka kramigi leca,domaju moska sveces-bet neka.Pirms gredzenu mainas kompresija bij 18 atm.

Atbildēt uz šo ziņu
vanfan555

84 ziņas

PM

Es uzliku abas degvielas trubas caugspidigas un ieliku pudele,parucinaju lai izdzen gaisu a no rita akal neka.Gais ari nebij manams slaukas.Tas varsts atrodas pie bakas?Varu pa trubam gan uzsukt gan azpust degvielu, :?:

Atbildēt uz šo ziņu
Ments

17 ziņas

PM

Brauc uz "Serģis un dēli". Bet te būs tel. num. un meistara vārds 6478471 dēvē vinu par Vladimirs Zabirka. Taču iepriekš gan sazvani un sarunā kad var tikt un cik ilgi tas aizņems laika, jo kad bij tas aukstums tad tur bija baigās rindas. Vēlu veiksmi.

Atbildēt uz šo ziņu

Plimouth Grand Voyager 1998. 3.3
benzīns-gāze.

mazais

36 ziņas

PM

vanfan555"]Varu: "
:? :? nu gruuti pateik ,ja taadu pirki tad ir kas apakhssaa nosleepies ,bet ja lec silts tad diezvai buus vaine aizdedzes momentaa,tad ar vinjsh neietu kaa vajag ,varbuut kad pazuud spiediens degvielas sisteemaa,man taa shkjiet kad filtraa staav vaarsts kas nelaizh degvielu atpakalj uz baaku ,vari ielikt papildus vaarstu nekas slikts nenotiks,ja interesee tad uz ganiibu dambis pirms Bukultu ielas(no centra,pirms dz,celja tillta ir diizelj veikals,spruaslas utt.) maksaa kaadi 3,5ls,man taada probleema bija ar Opel rekord 2,3 D kameer nanezinaaju kaa pereizi atgaisot siteemu

Atbildēt uz šo ziņu
ervinss

50 ziņas

PM

Es domaju ka problema ir ar gazes sadales mehanismu.Varetu but sadilusi bidstieni.Ta siem motoriem ir tada problema kas noskrejusi virs 250000 km.Merot kompresiju aukstam motoram ar kompresometru jabut vismaz 28 atm. Vispar vainas vel var but dazadas.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2 3 4 5 6 7

Forums » Tehniski jautājumi » Kapec nelec diizelis?
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online