Chek engine » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Chek engine

Lapas: 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15
Chek engine ( 42835 )
wizard

654 ziņas

PM

Pārbaudi visus gaisa vadus apkārt gaisa filtram un līdz "zirneklim".
Ja vis ir kartībā, tad griezies servisā, kurā ir skeneris. Ar skrūvgriezi un velmi salabot tāpat nekas nesanāks. Diezgan smalkas lietas. Jābūt atiecigiem instrumentiem, kā ari zināšanai kas un kā strādā.
Veiksmes!

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Caravan 3,0 FVD 1992

Anonymous user

3652 ziņas

PM

Manam plymouth voygeram un gribeeju arii uzzinat vai kad es to kludu noversu tad vina man arii pazudiis un chek engin nedegs.Mana problem ir ar radiatora ventelatora releja shemu.Vai kadam ir bijuse sada problea un ka izdevas noverst jo es neticu ka vaina ir releju kaste un ja nee tad kur vel vinam ir kadi releji.Paldies jau ieprieks

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Kapec 2000g.t&c nerada nekadus kodus paneli?Izdariju visu ka video pamaciba,bet neka.Ko vel var meginat?

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Man radija kludu 35 saistita ar radiatoru ventelatoru releju.Vainu atradu man vins vispar nebija.Bet tagad uzliku releju, bet kluda nepazuda. Un jautajums sekojos- vai maz ta kluda pazudis kamer ventelators nenostradas, vai ari tikai ar komjutera palidzibu var nodzest???VAi arii vinai bija japazuud, bet ja vinam vajag ieselgties lai pazustu kluda tad ziemas laika tas buutu diezgan sarezgiti.

Atbildēt uz šo ziņu
Jurčiks

445 ziņas

PM

Vai kāds varētu palīdzēt atšifrēt kļūdu Nr. 11 :

No Crank reference signal at PCM. No Distributor reference signal detected during engine cranking. Check the circuit between the distributor and PCM .

Ko tas varētu nozīmēt un kā ar to cīnās ?

Iepriekš bija dažādas citas kļūdas braucot uz gāazi, bet pabraucot atkal uz benzīnu kļūdas pazuda un lampiņa service engine soon nodzisa.
Tagad pat atvienojot aķi lampiņa nodziest tikai uz brīdi, bet pabraucot ar benzīnu atkal iedegas un nolasot kodu rāda 11, motors strādā nevienmērīgi un ir liels degvielas patēriņš. Ja brauc ar gāzi motors strādā normāli.

Atbildēt uz šo ziņu

GRAND VOYAGER LIMITED 3,3 '07 LPG

Jurčiks

445 ziņas

PM

[quote]Man radija kludu 35 saistita ar radiatoru ventelatoru releju.Vainu atradu man vins vispar nebija.Bet tagad uzliku releju, bet kluda nepazuda. Un jautajums sekojos- vai maz ta kluda pazudis kamer ventelators nenostradas, vai ari tikai ar komjutera palidzibu var nodzest???VAi arii vinai bija japazuud, bet ja vinam vajag ieselgties lai pazustu kluda tad ziemas laika tas buutu diezgan sarezgiti."

Man kļūdas pazūd atvienojot aķi uz kādu laiku.

Atbildēt uz šo ziņu

GRAND VOYAGER LIMITED 3,3 '07 LPG

Anonymous user

3652 ziņas

PM

Ta 24 kljuda ir kautkads TPS sensors. Ko tas dara un ko man vajadzetu mainit??? Man mashina nedaudz uzsilstot sak nevienmerigi stradat un iedegas chek engen

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Manam Dodge Caravana 3.3 92.g. izmeta tris kljudas- 12 ; 24 ; 55 kads varetu palidzet?

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15

Forums » Tehniski jautājumi » Chek engine
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online