Chek engine » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Chek engine

Lapas: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Chek engine ( 42838 )
drumer

52 ziņas

PM

Manam ir divas viena pirms un otra aiz katalizatora un man bij taa otraa beigta.Bet es saprotu ka vina ir domaata lai dotu signaalu ka katalizators ir izbeidzis savas funkcijas. :wink:

Atbildēt uz šo ziņu

Grand Voyager 97 3,3L
http://photos.fotki.lv/photos/4/W0002155/000215423/000021542271_%23_2_%23_valdis_g.jpg

vision

59 ziņas

PM

dzeksons"]Manam: "

mjaa tas ko Tu saprati, diezvai noziimee to ko Tu saki!

pirmaa zonde ir priekshdedzinaashanas info zonde, un otra peec dedzinaashanas infu zonde! tas ka diagnostika Tev paraadiija zondes izniikshanu-nenoziimee katalizatora bojaaeju!
shiis abas zondes viscieshaakaa meeraa sadarbojaas ar motora vadiibas bloku! dzineejam var buut uzstaadiitas no vienas liidz cik es zinu 6 zondeem!
tachu zondes nav vieniigaas info deveejas motora kompim, tur ir visaadi temp.sensori, gaisa daudzuma meeriitaaji,
shie visi komponenti liek motora kompim apreekjinaat preciizu degmaisiijumu dzineejam , lai tas vareetu darboties ideaali jebkuros laikapstaakljos!

veiksmi ;)

Atbildēt uz šo ziņu
bumbieris

333 ziņas

PM

Golfiem zonde dažreiz atiet, ja 3. robā kārtīgi pa šoseju nodod. A viens no nobeigšanas cēloņiem, lēna braukšana īsos posmos. Tipa auspufs aizkvēp un sodrēji nedabū izdegt.
Braukt vajag no sirds!

Atbildēt uz šo ziņu

PLYMOUTH VOYAGER 92 3.0

Anonymous user

3652 ziņas

PM

Sveiki visapkārt! "Check gages" kamdēļ reizēm iedegas? Laikam slikti meklēju forumā, jo nevarēju atrast!

Atbildēt uz šo ziņu
Joris

146 ziņas

PM

Kaut kas autiņam nepatīk. Varbūt radiators uzvāras, īslaicīgi, vai kaut kas taml. Uz to brīdi papēti datčikus, kau kas nebūs normā!!!

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan Sport, 99.g., 3.3l, benzīns/špricgāze

Anonymous user

3652 ziņas

PM

Paldies Joris! Problēma atrisināta, pievilku žņaugu trubai un OKi. Auksts netecēja, kā uzila tā tecēja.

Atbildēt uz šo ziņu
Joris

146 ziņas

PM

Vienmēr laipni! :wink:

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan Sport, 99.g., 3.3l, benzīns/špricgāze

juris

429 ziņas

PM

nu tā, beidzot man ar iedegās tā spuldzīte ar " dzelteno motoru"
izložņāju visur un pārbaudīju visus līmeņus, neko tādu neatradu... :?

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5 TD LE

Lapas: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Forums » Tehniski jautājumi » Chek engine
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online