Viss par kondicionieru diagnostikām, remontiem un uzpildi! » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Viss par kondicionieru diagnostikām, remontiem un uzpildi!

Lapas: [1]
Viss par kondicionieru diagnostikām, remontiem un uzpildi! ( 2640 )
shefinsh

386 ziņas

PM

Sveicināti!
Izveidoju jaunu topiku par aktuālu tēmu lielai daļai, lai varam padalīties ar info kur var labi un lēti saņemt šādu pakalpojumu, kā arī attieksme attiecīgos servisos!

Man tā kā arī nāksies drīzumā uzpildīt kondicionieri un vēlos uzzināt kur Rīgā par saprātīgu cenu to var izdarīt. Zinu, ka cenas ir dažādas no 15 LVL līdz pat 50 LVL. Varbūt atšķiras kas tieši ietilpst šajā pakalpojumā!?!?!
Tāpēc padalāmies ar info!

Atbildēt uz šo ziņu

DODGE GC 2002.g. 3.8 benz./gāze->LIMITED

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

garajam prasa vairaak, jo gaze vairak jalei. pats tagad domaju mosh janopeerk pasham tos riikus un miers. vakuum suknis, meramais un balons 12.5kg gazes kopaa 200ls. i kaiminjam var uzpildiit, gan velaak majas kondikji apkopt pieperkot gazi. otram auto arii buus japilda, beigaas atmaksaajas

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

noksis2

119 ziņas

PM

nu pa 15 droši vien ielies Tev R12 hladagentu, un tad gan sūknim atttā

Atbildēt uz šo ziņu

Fuck fuel economy!!!

janni

716 ziņas

PM

Šodien TCMotors atsūtīja sms ka viņiem akcija līdz 31.05 - pārbaudi un uzpildi kondišķu pa 25Ls..

Atbildēt uz šo ziņu

---

babilons

125 ziņas

PM

Es pagaisgad pildiju savam kondisku,nu man vel vina iet un viss ir ok,bet vai nava ka teikt profilakses pec japarbauda un lai to gazi nomaina un ko tur vel vini pilda? vai var braukt kamer nesak snakt zem bardacoka

Atbildēt uz šo ziņu

Voyager 2.4i 16v 96.g

Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » Viss par kondicionieru diagnostikām, remontiem un uzpildi!
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online