Gāzes patēriņš » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Gāzes patēriņš

Lapas: [1]
Gāzes patēriņš ( 2632 )
mims

129 ziņas

PM

Jautājums vairāk tiem, kam klasiskā gāzes sustēma. Cik ēd? Man kaut kā liekas, ka 12,5 pa trasi uz 90km/h kruīzā ir pa daudz, ja tai pašā laikā braucot uz bendzīnu 8,5 - 9. Pilsētā ap 16, uzskatu, ka normaļno. Uz 120km/h - 15-16 litri. Pa dauz, pa daudz.

Varbūt ir kāds neatkarīgais gāzinieks-meistars, kurš varētu paskatīties un tā?! :twisted:

Atbildēt uz šo ziņu

3.3 96 nav jauns, bet smuks, liels un vēl ceļotājs, un gāze arī ir

Kasio

11 ziņas

PM

Man paterins ir 14 l gazes uz 100km marsruta Adazi - Rigas centrs(28km). Tas sanak puse soseja, puse pilseta.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Manējais gan ir ēdājs, varbūt tapēc ka bija baigie mīnusi.
Pa pilsētu bja sanācis 18-20 litri gāzes uz 100 km.... Bet tas bija tīri pa pilsētu.
Tai pašā laikā uz trases, braucot Rīga Daugavpils, tīri nekas - 11 litri gāzes uz 100 km.
Varbūt jāiebrauc pie gazovikiem, lai paregulē?

Atbildēt uz šo ziņu
MrIks

20 ziņas

PM

mims"]Jautājums: "

Man situācija ir pilnīgi identiska!
Kad gāze bija lētāka un benzīns dāgāks , viss bija Ok! bet tagad... pat jāpiedomā vai pa šoseju nav labāk ar gāzi... )

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager LIMITED 2001; 3,3L

Anonymous user

3652 ziņas

PM

Nu ja dabū kreiso degvielu pa 0,40 Ls un vēl normālu (kaut pie mums tas ir gandrīz neiespējami), tad jau var sākt domāt, bet ja pērk oficiālās uzpildes stacijās, tad tik un tā sanāk lētāk ar gāzi.
9 litri uz 100 km uz trases benzīnā izmaksās 5,40 LVL (1l=0,60 LVL), bet 12 litri uz 100 km uz trases gāzez izmaksās 4.08 LVL (1l-0,339 LVL).
Vēl jau mūsu benzīntannkos novērots fakts, ka neilej litru, bet drusku mazāk, līdz ar to patēriņs it kā ir lielāks. Šī delta arī svārstās no benzīntanka uz benzīntanku... Tas pats arī attiecas uz gāzi.

Bet viennozīmīgi gribētos atrast normālu gāzes kantori, kur varētu pieregulēt to gāzes iekārtu, jo pārāk jau liela starpība patēriņā.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » Gāzes patēriņš
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online