Ātrumkārbas maiņa » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Ātrumkārbas maiņa

Lapas: [1] 2
Ātrumkārbas maiņa ( 3888 )
Bang

15 ziņas

PM

sveiki!man ir T&C 2001.gada 3.3L modelis.nobeidzās kārba,tagad jāmaina.gribēju jautāt vai 3.3L modelim der no 3.8L kārba?un vai ir jēga pirkt lietotu?un cik lietota varētu maksāt?skatījos restaurēto,tā maksā 490ls dodot pretī veco.iesakiet kā labāk darīt:)paldies jau iepriekš

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

labaak remonteet. labaak te vittrans.lv

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

DZEKINS

113 ziņas

PM

Nu jaa,...diagnozi karbai vajag obligati...pieslegt pie kopmja un noteikt kludas!!
Man ari bija problema ar karbu,domaju ir galiga pakala.Tiku cauri,varetu teitk sveika...jo bija janomaina tikai Sailenbloks...lietots kadi 50ls...jauns kadi 100ls.Un to var nomainit loti vienkarsi...!!

Un ja nemaldos,no 3.8 litru ,karba der...varetu butu tikai ka kads stekers ir japarlode!

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 3.3 benzins/gaze 97 gads!

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

sailenbloks :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ir maz kaada doma kas tas ir?

Atbildēt uz šo ziņu

Bang

15 ziņas

PM

nu es dzīvoju Valmierā.vest uz Rīgu un atpakaļ...nav pat īsti ar ko.un laika ziņā sanāks ka varēšu braukt tikai pēc mēneša.

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

nu jaa. ja auto ir vieniigais. var arii nemt taas recro atjaunotaas kastes, bet nu cena tur ir reiz 2

sakumaa dereetu labu diagnozi. mosh nemas nav beikta. sameraa izturiigas taas ir.

Atbildēt uz šo ziņu

Bang

15 ziņas

PM

nē kārba manējā ir metama.bija tirkšķis un tas tirkšķis izgrauza kārbā caurumu un visa eļa ir ārā.un tā kas vēl iekšā ir pilna ar alumīnija skaidām.man to kārbu servisā noņēma,domāja ka moš vēl varēs sataisīt bet nekā

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » Ātrumkārbas maiņa
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online