par audio sistemu??? » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » par audio sistemu???

Lapas: [1]
par audio sistemu??? ( 2561 )
Tomucis

53 ziņas

PM

Sveiki,nju man ludzu vajadzetu jusu galejo padomu,man meklet un likt infiniti sitemu(gan magi gan tumbas),vai nu likt jaunu visu,teiksim pioneer???ja tomer jaunu,tad vai varetu kadus piemerus ieteikt?bet janem vera ka nav man daudz tas naudinjas nju ja teiksim lidz kadiem 200ls,tas ir iespejams?jeb bus shtruntigs?ka vispar ir?

Atbildēt uz šo ziņu

Grand caravan 1997.g,3.3 gāze.konfektite!!!

Tomucis

53 ziņas

PM

a un vel,ja jaunu likt tad jau noteikti vajag ari visus vadus pa jaunam vilk,vaine?vai ir kads varbut pazistams cilveks kursh to varetu izdarit?par sapratigu cenu protams... :oops:

Atbildēt uz šo ziņu

Tomucis

53 ziņas

PM

un vispar esmu apjucis...ja es pareizi saprotu pilna komplekta jabut 2 paneli/2 durvis/2 sanos/2 bagaznieka duurvis un 2 pikstuli pakalejas sienas?vai ta ir?jeb es ko jaucu...un ja var uzzinat tos izmerus katram caurumam...)

Atbildēt uz šo ziņu

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

pa 200 pat normala galva nesanaak..

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

mr.master

9 ziņas

PM

Sveiks! Domāju, ka līdz 200ls var iekļauties, lai ieliktu jaunu muziku tavā autiņā. Protams, tā nebūs nekāda krutā sistēma utt., bet gan normāla, ikdienas cilvēkam. Normālu galvu jau var nopirkt arī par 100ls (protams, katram tas normālums ir stiepts jēdziens). Domāju, ka vadus jau noteikti nevajadzēs vilkt pa jaunam. Par skaļruņiem - tur jāskatās uz vietas. Vari piebraukt pie kādiem muzikas instalāciju uzstādītājiem un tie Tev piedāvās savus variantus par Tevis piedāvātajiem +-200ls. Ja jāizvēlas vai pirkt vecu ifinity, tad noteikti labāk būs jauns aparāts

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler 2004 T&C 3.8 Platinum un BMW 328

klavs

28 ziņas

PM

Neatradu nekur forumā. Ka tikt klāt aizmugurējām tumbām sānos? Auto T&C 2005.gads. Negribās neko saplēst, mēģinot tikt klāt

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town&Country '05 3.8 LPG, Audi 80 '89 quattro 2.0

Zuris

1249 ziņas

PM

klavs: "Neatradu nekur forumā. Ka tikt klāt aizmugurējām tumbām sānos? Auto T&C 2005.gads. Negribās neko saplēst, mēģinot tikt klāt "
Uz klipšiem bez skrūvēm ir jānoņem plastmasas uzlika- iegarena ,kura nosedz skaļruni.

Atbildēt uz šo ziņu

Town@country2002 un citi voyageri

klavs

28 ziņas

PM

Zuris: "Uz klipšiem bez skrūvēm ir jānoņem plastmasas uzlika- iegarena ,kura nosedz skaļruni."

super, paldies, mēģināšu.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town&Country '05 3.8 LPG, Audi 80 '89 quattro 2.0

Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » par audio sistemu???
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online