dzesešanas sistema » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » dzesešanas sistema

Lapas: [1]
dzesešanas sistema ( 3158 )
realais

8 ziņas

PM

sveiki! jautaajums taads kur atrodas radiatora ventilatora deveejs/sleedzis 2.4 dzineejam 96 gada voyagerim? bija uztaisiita kaut kaada passtaisiita sisteema bet taa visa nodega tagad gribu uztaisiit atpakalj orgginaalo un nevaru atrast deveeju kas iesleedz ventilaatoru radiatoram! varbuut kaads var iedot niormaalas elektosheemas?

Atbildēt uz šo ziņu
realais

8 ziņas

PM

vareetu buut taa ka , kompis sleedz radiatoru vadoties peec motora temperatuuras? man ir bijis tikai dariissana ar opeljiem tapeec nezinu kaa ssim ir! opelim ir radiatoraa sleedzis/deveejs, kas pie noteiktas temperatuuras veidoi isavienojumu un tad iesleedzas ventilaators, voyagerim nevaru neko taadu atrast, bet kaa vadaas ssim ventilaators vel iisti nevaru saprast!

Atbildēt uz šo ziņu
realais

8 ziņas

PM

tiessaam nav neviens guru, kas vareetu izskaidrot, kur ko mekleet un ka vadaas radiatora dzeseessanas ventilators?

Atbildēt uz šo ziņu
Locis

556 ziņas

PM

Nav pat reiz pieejams manuālis, bet cik atceros, "dačiks" ir kkur motora korpusā.
(manam 3.0L bija netālu no sadalītāja vāciņa)
Bet man liekas, tā pat viss iet caur vadības bloku, kurš arī ieslēdz ventilatorus.

Atbildēt uz šo ziņu

bija Dodge Caravan 3,0l;98.

realais

8 ziņas

PM

Locis"]Nav: " nu jaa , autodata man ar nedod vajadziigo info, un zzeel angleni ar nesaprotu, vareetu pa aarzemju forumu paraklnjaaties! opelim katraa zinjaa vis tur primitiivi, bet ssim nesaprotu, sadaliitaaja vaacinja ssim nav ! blokaa zem kolektora bij kaads dachiks, kas izskatijas daudz maz liidziigs tam deveejam, bet, ja var ticeet auto datai, tad tas bij detonaacijas dachiks, citu neko neatradu ,tik kaa vien motora temperatuuras dachiku pie termostata, tapeec iedomaajos, ka kompis lasa peec vinjas, bet lieta taada ka instrumentu panelii temperatuura visu laiku staav pa vidu , pat tad, kad atveras termostasts un tosols iet pa lielo loku, sildiju motoru, bet ventilaators neiesleedzaas, taka vajadzeetu uzinaat, kas tieessi vada un kaa straadaa taa ventilaatora palaissana, taakaa esu zviedrijaa un serviss te daargs, tapeec ceru uz juusu paliidziibu!

Atbildēt uz šo ziņu
spole

9 ziņas

PM

Manuālis krievu valodā 1995-2005_GS_RG_Caravan_Voyager_RUS

http://www.failiem.lv/list.php?i=sfsodk

Atbildēt uz šo ziņu

Voyager 00 3,8 AWD

ID

847 ziņas

PM

Man temperatūra uzkāpj virs vidējā rādijuma tikai kad ar piekrautu mašīnu daudz jābraukā pa centru karstā laikā. Tagad man radiatora ventilatori ir noņemti vispār nost (salūza viens ventilators) un nekādu problēmu, temperatūra kā bija pulkstenim pa vidu, tā arī palika. Nezinu kā tur ir ar 2.4, bet 3.0 vajag pacensties lai ieslēgtos ventilatori. Man gan kondiška nestrādā, ja strādātu, tad varbūt būtu savādāk.
Ja kas man ir servisa manuālis ar elektrisko shēmu, bet angliski. Ja vajag dod ziņu.

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96

realais

8 ziņas

PM

es te dabuju manuaali franchu valodaa :mrgreen: gruuti gaaja, bet ssoto atradu, sanaak, ka vinjam ir relejs priekssaa pie radiatora kas pieskruuvets pie kuuzava, pienaak 4 vadi 2vi kas uz ventilatoru un divi kas palaizz ventilatoru, sildijaam masiinu, temperatuura uzkaapa,bet signaalu uz vadiem nedabuju nedabuju, liku pa taisno no akka signaalu vetilators ar nesleedzaas, zviedrijaa tas relejs maksaa 56ls ssrotaa , takaa vinjss tik daargs , taisiissu caur parastu releju un likssu termosleedzi trubaa ! taada ideja pagaidaam! paldies par linku uz manuaali, ja var tad iedo arii uz eng versiju!

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » dzesešanas sistema
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online