Forums » Tehniski jautājumi » Sprausla nenāk ārā
| Sprausla nenāk ārā ( 6366 ) | |
|
anzen
|
2012-04-30 00:02:27 "Man gan ar tām sprauslām izgāja bēdīgāk. Gribēju izvilkt sprauslas lai pie dīzelistiem pārbaudītu kura tad īsti no sprauslām čurā,bet šīs bija tā iecepušās ka nelīdzēja pilnīgi nekas(3 dienas servisā mocijās).Tā nu mana sprauslu pārbaude beidzās ar to,ka dabūju ņemt nost motora galvu un virpot visas sprauslas ārā un pirkt četras jaunas(NEŽĒLĪGI). Jā, tas gan tev dabujās nežēlīgi bēdīgi, varbūt vajadzēja vel uz kādu servisu aizdzīt kautvai uz to pašu Saldu viņš dodot 95% kad dabūn ārā. UN man jau pašam ir prakse rokā, uzstaisīju pie virpotāja speciālu verķi, ar to verķi divas sprauslas esmu dabujis ārā kā skābenes, vienu savam vienu kaimiņam, ja zin pareizi kā to darīt, tad tiešām nav tik traki, galvenais lai būtu ītie instrumenti. Chrysler Voyager, 2.5CRD |
|
brivmezsh
|
2012-04-30 07:43:18 Ar servisu viss kārtībā (ne pirmais džeris kuram maina sprauslas),šancē pazīstami džeki. Viņi paši bija šokā ka nevar izņemt tās sprauslas,jo nelīdzēja ne ķīmija ne arī etiķis(kautkā viņu tur ar spriegumu vāra).Arī virpotājs teica ka ieaugušas tā pa nikno. Nu vismaz tās sprauslas man dabūja ar ļoti labu atlaidi(paziņa servisā izkārtoja) T&C 3,8 AWD 2002 |
| Lapas: 1 [2] | |
Forums » Tehniski jautājumi » Sprausla nenāk ārā