Sprausla nenāk ārā » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Sprausla nenāk ārā

Lapas: [1] 2
Sprausla nenāk ārā ( 6368 )
anzen

54 ziņas

PM

Vairs nezinu kur likties, varbūt kāds var ieteikt vai iedot padomu, kā lai dabūn sprausli ārā Liepaja jau pabiju trijos servisos un bez rezultātiem, visi tik rausta plecus un brīnās, bet sprausli ārā nevar dabūt.
Saprotiet kā ir braukt ar trijām sprauslām un pie tam mašīna nelec HELP

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager, 2.5CRD

9977

131 ziņas

PM

Izskatās, ka tā ir "iedegusi". Šādas lietas jau bija redzētas.
Uzraksti uz meiliņu [email protected] savu tālruņa numuru - tad Tev atzvanīs un pastāstīs kā var mēģināt to dabūt ārā.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager '12 RT 2.8 CRD, Limited

LEDUSLAACIS

57 ziņas

PM

Jebkurā veidā iegādājoties servisa manuāli, sadaļā pie dzinēja remonta ir parādīta sprauslu izņemšanas ierīce. Viņa jātaisa ļoti precīzi lai nerastos dažādas kļūmes.

Sprausla nāks ārā kā skābene.

Personīga pieredze.

Atbildēt uz šo ziņu

------------------------
2.5CRD.2001g.->

Bango

974 ziņas

PM

Rodas aizdoma ka īsta skābene Tev nav trāpījusies :roll:

Atbildēt uz šo ziņu
LEDUSLAACIS

57 ziņas

PM

Es jau šeit neaprakstīju ka līdz mērķa sasniegšanai man pagāja nedēļa un pie beigām nolauzu spoli. Par laimi vārstu vāks palika vesels.

Atbildēt uz šo ziņu

------------------------
2.5CRD.2001g.->

anzen

54 ziņas

PM

Īsumā pastāstīšu kā man gāja ar to sprausli.
Tā kā jau teicu, izbraukāju gandrīz visas vairāk vai mazāk zināmos Liepājas autoservisus, tad nu es tiešam brīnijos vai tos var saukt par servisiem. Daži labi kadri tādi trāpijās, kad nu viņi tiešam strādā pilnīgi nepareiza vieta, tākā stipri iesaku sekot līdz ko dara ar tavu autiņu, ja sanāk dzīt uz nezināmu servisu.
Piem.Ekspresservis ir tāds Liepaja, teica kad pameiģināšot to sprauslu dabūt ārā, bet atbildību pa to ja kas notiks ar galvu vai sprausla nolūzīs viņi nenesot, skaitās kruts serviss, piekāšu tādu servisu, tad velviena tur jau sāka klapēt un t.t. un protams vitnes rāvās nost no skrūvem, bet sprausla pat nekustējas, Liepāja vairs man nebija kur ko meklēt nolēmu aizbraukt uz Rīgu Chrysler Centru.
Pats Centrs jau viss Okey, bet apkalpošanu es dodu -10 punktus no 10. Piegāju pie servisa veča sāku stāstīt kas par lietu, jautāju ko darīt, vai nu varētu kautko ieteikt, atbilde bija īsa- neko nevarot ieteikt un ja meiģinās vilkt ārā, tad tas man maksās sākot no 100Ls vis atkarīgs no laika(st) katra stunda 100Ls maksā(neatkarīgi no ta vai dabūs ārā), paldies man apetīte pārgāja.
Tad man ieteica Saldū vienu servisu, pazvanīju, pateicu kas par lietu viņš uzņēmās dabūt ārā pat ar garantiju, un tā arī bija 10:00 aizdzinu 15:00 autiņš bija kartība. UN tas joks man maksāja 35Ls, jā, vel viņš man palūdza to laiku pastaigāt pa Saldu jo negribot atklāt kā viņš dabūn ārā, tur esot tāds viekarš knifs un viņa nāk arā bez problēmām.
Tās sprauslas beidz darboties tikai pateicoties mūsu labajai degvielai
Toties tagad mašīna lec uz sitiena

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager, 2.5CRD

Bango

974 ziņas

PM

Prieks ka ir tomēr vīri kas uzņemas un māk savu darbu,ja iznāk ieliec viņa telefonu ,lai citi zin kur griesties :idea:

Atbildēt uz šo ziņu
brivmezsh

60 ziņas

PM

Man gan ar tām sprauslām izgāja bēdīgāk. Gribēju izvilkt sprauslas lai pie dīzelistiem pārbaudītu kura tad īsti no sprauslām čurā,bet šīs bija tā iecepušās ka nelīdzēja pilnīgi nekas(3 dienas servisā mocijās).Tā nu mana sprauslu pārbaude beidzās ar to,ka dabūju ņemt nost motora galvu un virpot visas sprauslas ārā un pirkt četras jaunas(NEŽĒLĪGI).
P.s Vismaz termostatu beidzot nomainīju.

Atbildēt uz šo ziņu

T&C 3,8 AWD 2002

Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » Sprausla nenāk ārā
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online