Infinity audio sistēma » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Infinity audio sistēma

Lapas: [1] 2
Infinity audio sistēma ( 4439 )
Tomucis

53 ziņas

PM

Sveiki,tads jautajums,gribetos nomainit manam 1997 grandam audio sistemu,nu cik saprotu infinity originala 6 kanalu butu itka labi,vai tas ta ir?un ja ta,tad ka lai nomaina priekshejas tumbas,ir janem nost viss panelis?ka li tur tiek?ieprieksh paldies

Atbildēt uz šo ziņu

Grand caravan 1997.g,3.3 gāze.konfektite!!!

kuklandex

286 ziņas

PM

pagājušajā vasarā paveicu tādu projektu ar savu džeri. pāris dienas pētīju manuālī shēmas kamēr izpīpēju čo pa čom. pēc tam braucu uz šroti un ņēmu detaļas nost un mainīju arī maģi, jo man bija kasešnieks. tumbeles protams ka jāmaina un papildus vēl vajadzēja aizmugurējās stoikās likt pīkstuļus, vadi visi tur bija pievilkti tikai atlika pieslēgt. ar tumbām gan tur bija kautkā interesanti, īsti vairs neatceros kā es tos vadus tur savienoju, bet katrā ziņā nevienu papildus vadu man nevajadzēja vilkt. pie priekšējām tumbelēm var tikt klāt noraujot priekšējām stoikām plasmasus nost un tad noraujot nost paneļa virsu viss tur ir uz klipšiem. papildus vēl vajag releju likt ( manuālī pameklē "NAME BRAND SPEAKER RELAY") un tādu ierīcīti kas stipri atgādina māāāzu tranformātora tinuma spolīti ( manuālī "RADIO CHOKE" ) šitā ierīcīte dod massu uz tumbelēm, pie viņas bija grūti tikt klāt, bet nav neiespējami .

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge GrandCaravan  '99, 3.3, FWD +gāze, aut.

IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Tomucis"]Sveiki,tads: "

Kāda audiosistēma Tav pašreiz. Infinity jau bija arī astoņu un desmit kanālu (kā manējā), attiecīgi Infinity8 un Infinity10.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

Tomucis

53 ziņas

PM

tagad mans stav manuprat pat ne infinity,bet vienkarshi parastaais kasetnieks orginalais,un ar 4 tumbam.un skanja protams ir nekada...tapec ari gribas pec iespejas labaku ielikt.bet tieshi infinity nevis visu mainit un kadu pioneer vai ko lidzigu

Atbildēt uz šo ziņu

Grand caravan 1997.g,3.3 gāze.konfektite!!!

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: kadi vel 8-10 kanali? visiem ir 4 kanali. sistema ir sameraa sarezhgiita, ar savu pastiprinataju, un diez vai izdosies vinju integreet nesagatavotam cilvekam. un neaizmirstam to, ka taas galvas ir jau sen tehniski un morali novecojushas, un vidus meera normala jauna galva skanees daudz labaak nekaa taa vecaa kaste. pashi skaljrunji vel taa neko, bet taa pat talu liidz konfektei. man ir 8 skaljrunju sistema, galvu izmetu, un pieliku Jvc KDavx2. ar speka izejaam uz infinity pastiprinataju. ir ok, bet lielo skaljumu dabuut nevar, jo signalu atshkiriibas deelj pie lielaa skaljuma atsleedzas tas infinity. bet ikdienas lietoshanai ok. nerunajot pat par Jvc funkcionalitati, dvd, pakaljkamera un skanjas kvalitate un reguleshanas iespeejas

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

http://www.audi-club.lv/forum/images/smiles/Hihihikkk.gif

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

DZEKINS

113 ziņas

PM

Man ir Infiniti ar 8 kanaliem! Magis tads pavecs Blaupunkt 45wat ar disku...bet muzons autina ir super labs...Infiniti ir tiesam labs

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 3.3 benzins/gaze 97 gads!

janisk

13 ziņas

PM

Lūk, vadu gali pie maģīša, vot parādat man kur te ir 8 vai 10 kanāli, es redzu tikai četras izejas, labā aizmugurējā, labā priekšējā, kreisā aizmugurējā, kreisā priekšējā. Tas ka ir 8 skaļruņi vēl neko nenozīmē, man nav Infinity un tāpat ir astoņi skaļruņi. Vienai izejai tak var pielikt kaut 20 skaļruņus. Kolēģim ir Infinity, nu nasing spešal, slikts jau viņš protams ka nav, bet mūsdienīgs aparāts ar jauniem skaļruņiem būs labāks. Un galu galā, kāda starpība cik laba ir visa padarīšana ja uz viņas tik un tā klausās 128kbps mp3 failus?

http://pic2.fotki.lv/photos2/6/W0003338/000333724/000033372356_%23_3_%23_rsdj.jpg

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » Infinity audio sistēma
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online