Zobsiksnas maiņa 2.8 CRD » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Zobsiksnas maiņa 2.8 CRD

Lapas: 1 [2] 3
Zobsiksnas maiņa 2.8 CRD ( 9810 )
KJ CRD

6 ziņas

PM

Piemirsu, par sūkni šie raksta, ka esot oriģināls, ruļļiem arī. Domāju, var ticēt.

Tos spriegotājus tāpat VM Motors pats netaisa. Ka tik viņi nebija no tā kanādiešu Litens tāpat kā ģeneratora siksnas spriegotājam.

Atbildēt uz šo ziņu
dunduks

44 ziņas

PM

Vari painteresēties Varānā. Es pirms 1 gada mainīju bet nekādi nevaru atcerēties par cik. Man liekas ka bija 1/2 lētāk kā TC un daļas tai cenā. Ūdens pumpi gan nemainīju, jo maisters teica ka gultnis nekustās un vēl vienus 100000 izturēšot. Atceries ka jāmaina ne tikai zobene, bet arī pārējās siksnas...
Ā vēl kopš siksnas maiņas esu nobraucis jau 55 000 un no problems...

Atbildēt uz šo ziņu

-=CGV=- 2.8 CRD 2005

9977

131 ziņas

PM

600Ls jau maksā nevis zobsiksnas nomaiņa, bet visa lielā apkope, kuras laikā maina eļļas dzinējā un kārbā + visus filtrus. Zobsiksnas nomaiņas komplekts ar atlaidi maksā 185ls..

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager '12 RT 2.8 CRD, Limited

Danger

149 ziņas

PM

Divus gadus atpakal ateiksme bija normala.Bij caur kasko pasutits pie viniem virsbuvju remonts 270 Ls vertiba,bet neuztaisiju(nomainiju auto).Nauda no kasko palika pie viniem.Tie piedavaja:ja gribu skaidro dabut tad krietni mazaku sumu.Piedavaju viniem samainit man siksnu lai nezaudetu naudu.Dienas laika nomainija:siksnu,rullus un udenssukni.Pa visam detalam un darbu iznaca 330 Ls(50 piemaksaju ).Ka tagad nezinu.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager Limited 2.5 CRD 01
VW Caddy 1.9 D 96

UZMANIBU , PIE STURES IR KRIEVS

garfilds182

560 ziņas

PM

Sorry,ka ātrāk neatbildeju. Vnk nevarēja ielogoties. Nu uzraku vēl vienu servisu Jelgavā,kas ar mieru mainīt man visu komplektu pa 40Ls. Nu un viss komplekts (zobsiksna,roļiki,sūknis) man izmaksās 140Ls. Rezultātā kopā 180Ls.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager 2.8 CRD 2006 Chrysler Grand Voyager 3.3i V6 2003 Limited

martins23

4 ziņas

PM

kas tas tev pa sūkni un kādas cenas pārējām daļām? un pie kā mainīji, man Jegavā iepriekš mainīja pa 60 Ls

Atbildēt uz šo ziņu
andrejsje

192 ziņas

PM

es ar gribu zināt cik maksāja sūknis ????

Atbildēt uz šo ziņu
Tigeris

576 ziņas

PM

Pēdejie ieraksti diezgan seni. Padalamies ,lūdzu ar info par servisa DARBA izmaksam pie šodienas cenām
un vietām kur Rigā ir mainits,sevišķi interesē Pardaugavas rajons Kā izradās,liela daļa servisu ,kam uzticos
no, no ši modeļa kratās vaļā jo neesot aprikojuma

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 [2] 3

Forums » Tehniski jautājumi » Zobsiksnas maiņa 2.8 CRD
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online