Gāze neiet. » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Gāze neiet.

Lapas: 1 2 3 [4] 5 6
Gāze neiet. ( 8399 )
RMatisons

559 ziņas

PM

uldii12345: "

Garantijas talonā rakstīts:
Instalācija LPG
Reduktors tomasetto
Vadības kompis cosmo
Sprauslas hana

Varētu būt, ka.nav riktīgas iekārtas vai ar šo ir jābūt ok un nepjeciešama tikai regulācija?"

Vēl nēesi pārbaudījis? Es jau domāju kau jau brauci bez bēdu Sāc ar regulējumu.
Vai kad lika gāzes iekārtu tev braucot testēja?
Normāli ir kad braucot arī tests tiek veikt un tad arī redz kur ir vajadzīgs regulējums.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town&Country LXi '98 3.8L LPG

uldii12345

316 ziņas

PM

RMatisons: "
Vēl nēesi pārbaudījis? Es jau domāju kau jau brauci bez bēdu Sāc ar regulējumu.
Vai kad lika gāzes iekārtu tev braucot testēja?
Normāli ir kad braucot arī tests tiek veikt un tad arī redz kur ir vajadzīgs regulējums.
"

Nav bijis laiks, mašīnu izņēma sieva pēc uzstādīšanas, bija jāmaina sveces, vadi, spole, to samainīju visu, ko vajadzēja, uz 1000km atkal aizdzina sieva, ko tad darīja nezinu, bet kompi bija pieslēdzis, bet braukt nekur nebrauca.
Šobrīd vairāk jautāju vai iekārtas nav par švaku, katrā gadījumā es neizvēlējos lētāko variantu. Ja nesanāks atrāk, vismaz apkopē prasīšu regulēt.

Atbildēt uz šo ziņu

TC 2005. g. 3,8 gāzēts

uldii12345

316 ziņas

PM

It kā neesmu jauniņais gāzes lietās, bet īsti nav skaidrs moments par max uzpildi. Pēc teorijas skaitās, ka 42l balnonā drīkst pildīt 33l, iepildīju vakar 39l un nekādas aizsardzības nenostrādāja. Parasti jau pildu kamēr apnīk, kā pārējie dara, tos - 10% no tilpuma ir būtiski ievērot, jo to jau nav reāli pat īstenot, ja pildi pustukšu balonu, jo nekad jau nevar zināt, cik gāze ir palikusi iekšā.

Atbildēt uz šo ziņu

TC 2005. g. 3,8 gāzēts

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

uldii12345: "It kā neesmu jauniņais gāzes lietās, bet īsti nav skaidrs moments par max uzpildi. Pēc teorijas skaitās, ka 42l balnonā drīkst pildīt 33l, iepildīju vakar 39l un nekādas aizsardzības nenostrādāja. Parasti jau pildu kamēr apnīk, kā pārējie dara, tos - 10% no tilpuma ir būtiski ievērot, jo to jau nav reāli pat īstenot, ja pildi pustukšu balonu, jo nekad jau nevar zināt, cik gāze ir palikusi iekšā."
vakar bijā vēsi. tas vien ir + litrs. plus vel dzirdēts ka daži tanki šmaucas. 42/39 vel nav krimināli, bet izskatās pēc ampputēta multivārsta ierobežotāja. iedibini paradumu izbraukāt balonu tukšu.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

RMatisons

559 ziņas

PM

Jā jāskatās kāda tankā pildies. Ja 42 tad mierīgi vari 34 un vēl vari iespiest droši pāris litrus. Un kā jau minēja tad aukstā laikā gāze saraujas un tāpēc lien vairāk.
p.s. es šādi nošokējos vasarā kad bija lielie plusi. Jābrauc uz jūru un pirms tam jāuzpildas. zinu cik parasti pilnu leju. bet ten ieleju un zinu, ka jāvar vēl, bet nekā. No satraukuma domāju, ka tankam kaut kas neiet. Braucu pa ceļam citā tankā. Leju tur. Un arī tik litru ielēju un viss. Beigās padomāju un atceējos ko man gāzinieks teica, ka siltā laikā mazāk varēs ieliet.

bet Uldi domāju, ka pagaidām nesatraucies un nākamreiz arī pamēri cik varēsi iepildīt un tad salīdzināsi kas un kā

Atbildēt uz šo ziņu

GRIMBURGERS

248 ziņas

PM

Mans 42 litru balons izbraukts tukšs ņem pretī 38/39 litrus. Karstā laikā mazāk.

Atbildēt uz šo ziņu

DODGE CARAVAN 2000 3,3l LPG

RMatisons

559 ziņas

PM

GRIMBURGERS: "Mans 42 litru balons izbraukts tukšs ņem pretī 38/39 litrus. Karstā laikā mazāk."

Man ir itkā 50 litrīgais un varu ieliet 43-44 vismaz tagad šajā vēsajā laikā ;-)

Atbildēt uz šo ziņu

uldii12345

316 ziņas

PM

RMatisons: "
Man ir itkā 50 litrīgais un varu ieliet 43-44 vismaz tagad šajā vēsajā laikā ;-)
"

Cik saprotu, tad visi dara tāpat kā es iepriekš un tos 10% neievēro, pilda kamēr uzpilde paliek lēna un apnīk pogu turēt

Atbildēt uz šo ziņu

TC 2005. g. 3,8 gāzēts

Lapas: 1 2 3 [4] 5 6

Forums » Tehniski jautājumi » Gāze neiet.
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online