Gāze neiet. » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Gāze neiet.

Lapas: 1 2 [3] 4 5 6
Gāze neiet. ( 8401 )
rabarbers

99 ziņas

PM

Gāzes iekārta bija jau mašīnu nopērkot, uz reduktora rakstīts tikai AT09 ej nu sazini, kurš tas ir, bet pēc bildēm spriežot tas ir Aļaska - mazjaudīgākais. Henrxa mājas lapā tāds maksā 69 eur. Kādu tad reduktoru iesakat?

Atbildēt uz šo ziņu

2001 Dodge Grand Caravan 3.3 v6

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

redzi, ar amīšu tizlajiem motoriem ir savas īpatnības. man vecajam bija tas 09 antaktica, un vel 6mm magistrāle, kas ir nepiedodami maza, bet skrēja tas auto godam, bija saregulēts uz nikno. dinamika bija labāka nekā benzīnam. bet uzliekot tādu komplektu uz cita, līdzīga lieluma moderna dzinēja, tas ģībtu nost pie laba paatrinājuma.

tagad uz jaunā stāv shark 1500, kas arī pēc idejas ir par īsu priekš 200+ lopiem( leiši uzlika) bet viņš tiek galā ļoti labi. magistrale gan 8mm.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Ezis2

1676 ziņas

PM

PASSATizhi: "redzi, ar amīšu tizlajiem motoriem ir savas īpatnības. man vecajam bija tas 09 antaktica, un vel 6mm magistrāle, kas ir nepiedodami maza, bet skrēja tas auto godam, bija saregulēts uz nikno. dinamika bija labāka nekā benzīnam. bet uzliekot tādu komplektu uz cita, līdzīga lieluma moderna dzinēja, tas ģībtu nost pie laba paatrinājuma.

tagad uz jaunā stāv shark 1500, kas arī pēc idejas ir par īsu priekš 200+ lopiem( leiši uzlika) bet viņš tiek galā ļoti labi. magistrale gan 8mm. "

ka jau teicu tas ir mans viedoklis ,pats ar sito cinijos kadreiz reduktoru nenomainiju bet hana atrisinaja sito broblemu, bet jaa visa sals ir 8mmmagistrale tomer vajadziga lielajiem motoriem.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

rabarbers

99 ziņas

PM

PASSATizhi: "redzi, ar amīšu tizlajiem motoriem ir savas īpatnības. man vecajam bija tas 09 antaktica, un vel 6mm magistrāle, kas ir nepiedodami maza, bet skrēja tas auto godam, bija saregulēts uz nikno. dinamika bija labāka nekā benzīnam. bet uzliekot tādu komplektu uz cita, līdzīga lieluma moderna dzinēja, tas ģībtu nost pie laba paatrinājuma.

tagad uz jaunā stāv shark 1500, kas arī pēc idejas ir par īsu priekš 200+ lopiem( leiši uzlika) bet viņš tiek galā ļoti labi. magistrale gan 8mm. "

Nu man jau to lopu ir tikai 180, pēc idejas tad var likt 09 antartica vai shark 1500

Atbildēt uz šo ziņu

uldii12345

316 ziņas

PM

Man tikko nesen uzlikta gāzes iekārta ar hana sprauslām pie Henriha, kad riktīgi dod virsū ar 2 ātrumu viss ok iet, bet tiklīdz pārslēdzas uz 3 ap 4tk apgriezienu stāv uz vietas un vairāk neuzņem kamēr neatlaid uz nesāc pa jaunu mierīgi, ar benzīnu viss ok. Tas varētu būt kāds ierobežojums, jo jauna iekārta, vai nav pareizi kaut kas saregulēts?

Atbildēt uz šo ziņu

TC 2005. g. 3,8 gāzēts

RMatisons

559 ziņas

PM

uldii12345: "Man tikko nesen uzlikta gāzes iekārta ar hana sprauslām pie Henriha, kad riktīgi dod virsū ar 2 ātrumu viss ok iet, bet tiklīdz pārslēdzas uz 3 ap 4tk apgriezienu stāv uz vietas un vairāk neuzņem kamēr neatlaid uz nesāc pa jaunu mierīgi, ar benzīnu viss ok. Tas varētu būt kāds ierobežojums, jo jauna iekārta, vai nav pareizi kaut kas saregulēts?"

Tas ir regulējums.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town&Country LXi '98 3.8L LPG

rabarbers

99 ziņas

PM

uldii12345: "Man tikko nesen uzlikta gāzes iekārta ar hana sprauslām pie Henriha, kad riktīgi dod virsū ar 2 ātrumu viss ok iet, bet tiklīdz pārslēdzas uz 3 ap 4tk apgriezienu stāv uz vietas un vairāk neuzņem kamēr neatlaid uz nesāc pa jaunu mierīgi, ar benzīnu viss ok. Tas varētu būt kāds ierobežojums, jo jauna iekārta, vai nav pareizi kaut kas saregulēts?"

Kāds reduktors, nebrīnīšos, ja ir uzlikts neadekvāts.

Atbildēt uz šo ziņu

uldii12345

316 ziņas

PM

rabarbers: "
Kāds reduktors, nebrīnīšos, ja ir uzlikts neadekvāts.
"

Garantijas talonā rakstīts:
Instalācija LPG
Reduktors tomasetto
Vadības kompis cosmo
Sprauslas hana

Varētu būt, ka.nav riktīgas iekārtas vai ar šo ir jābūt ok un nepjeciešama tikai regulācija?

Atbildēt uz šo ziņu

TC 2005. g. 3,8 gāzēts

Lapas: 1 2 [3] 4 5 6

Forums » Tehniski jautājumi » Gāze neiet.
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online