97 gada 3.3 litru Voyagera...liekas ka kompis aizkodejies?!? » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » 97 gada 3.3 litru Voyagera...liekas ka kompis aizkodejies?!?

Lapas: [1]
97 gada 3.3 litru Voyagera...liekas ka kompis aizkodejies?!? ( 2462 )
DZEKINS

113 ziņas

PM

Sviests sads! Mums ar bracku ir identisiki Chrysler Voyager 97 g 3.3litru! Vinam nobeidzas karba,man nobeidzas motora vadibas bloks(kompis)!!

Nu ko,kamer vins mekle karbu,vins man aizdeva savu kompi(sapaseja kompja kodi ari) ! Skelu klat un man iet ka sitas! Aizbraucu uz leisiem un ar lielam grutibam sadabuju sev kompi(latvija nevareju dabut).Ka pieliku leisos klat...iet ka nu tik un sitiena!!!Viss bumbas!

Bracka dabuja peksni karbu,piemetam klat un un ....liekam klat vina kompi,upssssiiii...pielec uz sitiena,bet pec kadam 5 sekundem noslapst,un ta visu laiku.Izlekajamies apkart viss visadi,un bez rezultatiem.Liekam manu kompi klat ko no leisiem nopirku,ari tas pats...slapst nost vinam.Protams vinam ir gazes iekarta,sledzot uz gazi masina iet ka nu tik,bet tas nav nopietni,uz bendzina taks ar vajag!!!
Man logiski iet abi divi kompji bez problemam!!

Vai varetu but ta, ka manejais ir aizkodejis vina kompi ciet kaut ka?? Un ja ta,kur kode To kompi vala(drosi ka vairakos servisos tas varetu but) un cik tas joks maksa(par cilvecisku samaksu protams)!!!

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 3.3 benzins/gaze 97 gads!

IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Instrumentu panelī deg vai nedeg lampiņa "Alarm Set"?

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

DZEKINS

113 ziņas

PM

Nedeg gan "Alarm set"!!!

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 3.3 benzins/gaze 97 gads!

kurmis

160 ziņas

PM

Man ar kolēģi tāda pati situācija. Paņēmu no viņa kompi. Uzliku savējam auto, bet tas kompis negribēja strādāt ar manu auto. Likām atpakaļ kompi uz veco auto, bet auto vairs nelec. Zvanījām elektriķim,kas pārzin šīs lietas. Teica, ka uzliekot atpakaļ,mašīnai vajag atpazīt kompi. Bet mums kaut kā nesanāk....

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Caravan 3.3 02

Vitauts

10 ziņas

PM

Kompis tur nav pie vainas! Visdrīzāk nepareizi uzlikts spararata datčiks.

Atbildēt uz šo ziņu
ibiodizels

695 ziņas

PM

Bij līdzīgi,sāka slāpt pēc 5 sec.alarms arī nedega,nomainīju body kompi(tas kurš kreisajā pusē aiz drošinātājiem)Pamēģini ar durvju atslēgšanu-aizslēgšanu,iespējams kompis domā ka auto uzlauzts un neļauj iedarbināt...

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » 97 gada 3.3 litru Voyagera...liekas ka kompis aizkodejies?!?
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online