veletos iegadaties grand karavan » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » veletos iegadaties grand karavan

Lapas: [1]
veletos iegadaties grand karavan ( 2431 )
Locis

556 ziņas

PM

Nepērc! Izskatās, ka Tev nevajag/neder Grand CV :twisted:

P.S. bet, no pieredzes-nav dārgi!

Atbildēt uz šo ziņu

bija Dodge Caravan 3,0l;98.

juniors1986

1 ziņas

PM

ludzu apstastiet kadas ir vajibas un kadas ir izmaksas uz ritoso grand karavan jo velos tadu iegadaties vienkars viens saka kair darga ritosa citika leta ka ta isti ir

Atbildēt uz šo ziņu
ID

847 ziņas

PM

Locis"]Nepērc!: "

Kā tu zini ka viņam nevajag?
Mans kolēģis šarānam ir vairāk naudas ielicis ritošajā nekā es karvānam. Man jau liekas ka +/- tās ejošās detaļas visiem maksā līdzīgi..

Kādu gan atbildi tu vispār gribēji saņemt uz jautājumu vai vojadžeris ir ņemams uzdodot to vojadžeru forumā?

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

priekshas ritoshaa maksaa kapeikas. lodbalsti pa 15ls stures stienji, pirksti arii pa lidzigaam cenaam. vis mainaas elementari atsevishki, nekadas sviras nav japeerk. tas viss gadijumaa ja auto 96-2000g
vieniigais ieberziens vareetu buut uz pakaljas resniem amotrizatoriem, ap 300 par pari. bet tas ir ljooti reti

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Aizmugures resnie amortizatori jau nav obligāti, bet opcionāli. Turklāt tie ir pašlīmeņojošie jeb ar klīrensa kontroli, tie nevienam autoražotājam nav lēti.

Rekur, MB maksā Ls317 gabalā http://www.mbclub.lv/?id=40000491 .

Interesanti, ir kādam pārstājuši funkcionēt resnie amortizatori? Forumā esmu manījis tikai vēlēšanos nomainīt tievos ar resnajiem.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

Emigrants

203 ziņas

PM

Ieprieksh man bij BMW 320 D "04 izmaksas lidzigas, ja nelieto "originalas dalas"

Atbildēt uz šo ziņu

Grand Voyager 2000 3.8, AWD, gas-injection, jaunieguvums Ford galaxy "03, tdi

ID

847 ziņas

PM

Vai tad tievo amortizatoru vietā nevar ielikt no kaut kādiem busiem? Man darbā ir no vieglajiem kraviniekiem (pilna masa 9500 kg), pēc izmēriem un stiprinājumiem itkā tieši tādi paši, bet tas uz aci mērot, blakus licis neesu. Kas tur ar cietībām nezinu. Varbūt kāds var nokomentēt?

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96

IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Parastie amortizatori nekad nebūs ar tādu funkcionalitāti kā pašlīmeņojošie.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » veletos iegadaties grand karavan
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online