Bagaazhnieks neatverams! » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Bagaazhnieks neatverams!

Lapas: [1] 2
Bagaazhnieks neatverams! ( 4088 )
samis

17 ziņas

PM

Sveiki,
Situaacija taada, ka pakaljeejaas durvis CV 1997g ir aizveerusaas bez iespeejaam atveert. Vai kaadam ir liidziiga pieredze izjaukshanaa, durvju atveershanaa utt? Padalies!

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1997 2.4

Ezis2

1676 ziņas

PM

Ja ir vojishiem shitaa leita man arii tas pats bija saeloju un straadaa

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

mrc

7 ziņas

PM

Es ar tā darīju ar slēdzi, bet beigās apnika. manam no iekšpuses ar skrūvgriezi varēja atvērt vāku.
Noņēmu apšuvumu un kārtīgi saeļļoju mehānismu un aizgāja nujau 4 mēneši bez aizķeršnās strādā!

Atbildēt uz šo ziņu

PLYMOUTH GRAND VOYAGER 96 3.3

Emigrants

203 ziņas

PM

Klau, man ir lidziigi, arii nezinu ko dariit, ta4u manam tada "fishka" ka var atvert .Priekshas shofera durviis no iekshas ir centralais atslegas sledzis, kas aizsledz durvis, vinu vairakartiigi slegajot, ciet...valaa...ciet...valaa, un taad atstaaj uz valaa pozicijas un atri skrien taisi bagaznieku valaa
Nezinu, kapeec taa ir, lai arii parejaas durvis ir ok, tieshi bagaznieks 4akaree

Atbildēt uz šo ziņu

Grand Voyager 2000 3.8, AWD, gas-injection, jaunieguvums Ford galaxy "03, tdi

ID

847 ziņas

PM

Man arī laikam jāizveic tā eļļošanas procedūra, lai atvērtu vajag vairākas reizes spaidīt pulti vai centrālās slēdzi, var dzirdēt kā viņš ar katru reizi drusku pavelk līdz beigās vaļā ir..

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96

didzisk

55 ziņas

PM

tur viņam tas motoriņš kas bīda to štelli ir pa knapu, man ar savā laikā līdzēja eļļošana!Tur pat spec. caurums pa kuru var saeļļot!

Atbildēt uz šo ziņu

DODGE CARAVAN 01' 3,3 un vēl gāze

kuklandex

286 ziņas

PM

izskatās ka šī ir vojādžeru slimība, man tik viņš neslēdzās ciet, es nejauši tik atklāju ka bagūzim nestrādā centrālā, pat nezinu cik ilgi man autiņš ir stāvējis sētā ar neaizslēgtu bagāžnieku. pēcāk saeļļoju mehānismu un viss strādā kā tam vajadzētu būt.

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge GrandCaravan  '99, 3.3, FWD +gāze, aut.

austris

908 ziņas

PM

Bagāžnieka apšivkā ir apaļā zaglušķa kad to izņem bagāžnieku var atvērt ar skrūvgriezi pavelkot uz augšu.Tad es noņemu apšivku un blakus ručkas plasmasa skrūvei ar fleksi izgriežu nelielu kvadrātu .Tikai tad var tikt normāli klāt tai svirai kuru motoriņš nevar vairs pakustināt.Tad darbs WD eļlai un iekustināšanai. Lai izdodas. :!:

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 2002, 3.8 Town&Country Limited

Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » Bagaazhnieks neatverams!
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online