automatiska atrumkarba » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » automatiska atrumkarba

Lapas: [1]
automatiska atrumkarba ( 3024 )
kondris

3 ziņas

PM

braucot ik pa laikam parlec uz otro atrumu.biezak pie automasinas svarstibam,bedrem.nomainiju karbas kompi menesis normali pectam atkal tas pats.

Atbildēt uz šo ziņu

3,3v6

V8

91 ziņas

PM

paskaties spidometra devēju un štekeri pie tā - man tur bija oksīds ieklīdis un visu laiku kārba gļukoja, bet spidometrs rādīja ok

Atbildēt uz šo ziņu
kondris

3 ziņas

PM

man kad apstajos noslapeju motoru unpec tam pielaizu vis normali.nobraucu kadu lsicinu un atkal izlec ara.bet kur atrodas tas spidometra devejs atrodas ,japaprove.

Atbildēt uz šo ziņu

3,3v6

mims

129 ziņas

PM

Nu nezinu kā ar to spidometru, bet, kad man tā bija - aizbraucu uz servisu, izstāstīju savu bēdu, vīriņš ar ūsām pieslēdza savu kompīti un teica: " Pareņ, ti prijehal!" Teica, ka esot sadeguši 4.ātruma frikcioni vai kā viņus tur. Kad viņš manā klātbūtnē izjauca kārbu, izrādījās, ka sadeguši ir ne tikai 4. bet arī uz beigām iet 3. Izskatās, ka tev tā kārba pārslēdzas dežūrrežīmā, lai var aizbraukt līdz mājām vai servisam.

Atbildēt uz šo ziņu

3.3 96 nav jauns, bet smuks, liels un vēl ceļotājs, un gāze arī ir

kondris

3 ziņas

PM

njaa,laikam taa buus.kur taisiji un cik apm. izmaksa tas prieks. :twisted:

Atbildēt uz šo ziņu

3,3v6

mims

129 ziņas

PM

Taisīju Tallinas ielā 65 (laikam). Viss kopā izmaksāja 420 lati, bet tur bija jānomaina abas šaras, kārbas spilvens, motora aizmugurējais blīvslēgs, un vēl tur kaut kas. Kā saka visu pie vienas reizes.

Atbildēt uz šo ziņu

3.3 96 nav jauns, bet smuks, liels un vēl ceļotājs, un gāze arī ir

Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » automatiska atrumkarba
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online