Liels troksnis ritošajā daļā! » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Liels troksnis ritošajā daļā!

Lapas: 1 [2] 3 4
Liels troksnis ritošajā daļā! ( 7913 )
Insekc1

144 ziņas

PM

Ja stabilizatora stienim ir izdilums "kakliņi", tad tiešām ies tikai gadu. Kamēr nav izdilis, iet līdz 80 000 km (BET MOPAR, ne ķīniešu kreisās).

Atbildēt uz šo ziņu

InsekC, DodgeGrandCaravan 3.8 05

shefinsh

386 ziņas

PM

Ok, kādā brīdī ņemšu nost tās stabilizatora bukses un laikam jāmaina būs arī atsaites, jo izskatās, ka atsaitēm "piļņiki" arī ir jau saplīsuši. Jāmaina nost visu komplektu.

Man vienā servisā 5 mēn. atpakaļ nomainīja abus stūres pirkstus un jau tagad šiem pirkstiem gumijas putekļu sargi ir saplīsuši Normāli džeki man iesmērējuši!!! Iespējams, ka tie pirksti arī jau ir izbeigušies, kaut nobraucu tikai 10 000 km! Domāju, kau kaut kādus ķīniešus džeki man iedevuši!!! Sviests kaut kāds...

Atbildēt uz šo ziņu

DODGE GC 2002.g. 3.8 benz./gāze->LIMITED

ID

847 ziņas

PM

Insekc1"]Ja: "

Pie nākošās maiņas jāpalūr kas tur ir ar pašu stieni, nebiju par tādu lietu iedomājies..

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96

shefinsh

386 ziņas

PM

Tātad pēc ritošās daļas diagnostikas veikšanas Atlass Motors servisā tika konstatēts, ka beigti ir:
abi stūres pirksti,
Viena atsaite,
un arī stabilizatora vidējās bukses!

tā lūk... būs ko patērēties.

Atbildēt uz šo ziņu

borisss

181 ziņas

PM

Nav pa tēmu varbūt bet tikko stūres reikas remonts auto ritmā jelgavas ielā man voyageram 2002 gada 2.5crd izmaksāj 140ls , ar visu savirzi un noņemšanu + uzlikšanu

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

borisss"]Nav: "

A kads noskreejiens ? :roll: gribas zinat pie kadiem noskrejienem tad tas reikas jaremontee ?

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

shefinsh

386 ziņas

PM

Tātad atskaite par graboņu!
Nomainīju abus stūres pirkstus, vienu stūres stieni, vienu stabilizatora atsaiti un abas vidējās bukses. Rezultātā - perfekti!!!

Atbildēt uz šo ziņu

AndrisZ

381 ziņas

PM

Par stūres reiku.

Man pašam remonts bija jāveic pēc 100-120tk.km. pa LV un EU ceļiem, pirku pats no USA un tur nobraukums bija veeraa nenjemams skaitlis.
Kolēgam stipri līdzīgi.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town & Country 3.8 2005 FWD Ltd. benzīns/gāze

Lapas: 1 [2] 3 4

Forums » Tehniski jautājumi » Liels troksnis ritošajā daļā!
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online