Liels troksnis ritošajā daļā! » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Liels troksnis ritošajā daļā!

Lapas: 1 2 [3] 4
Liels troksnis ritošajā daļā! ( 7912 )
forums

39 ziņas

PM

es tiko biju amerikāņu veikalā un nopirku vienu zaldātiņu 12ls un stabilizatorā stienim bukses gb maksā 5ls , un tā graboņa ir tiešām pretīga , nu ko laikam jāiet mainīt ;)

Atbildēt uz šo ziņu
ibiodizels

695 ziņas

PM

Pastāstiet kā var konstatēt ka priekšējam amortizatoram bukse beigta???
Lodbalsti,pirksti,stabilizatora bukses un atsaites jaunas!Tiko ta teicu lai konstatēe kas klab,kratīja un drebināja...neatklāja vainu.

Atbildēt uz šo ziņu
edgarsm

207 ziņas

PM

Nu tapat ka lodbalstu kustinot ar lauzni pret disku , tikai vienu roku liec uz amisa stoka un klausies. Otrs, nonem logu tiritaju plauktu un supo modeli un skaties uz atbalstu

Atbildēt uz šo ziņu

Voyager 3.3i 96., benzogaz

ibiodizels

695 ziņas

PM

hvz,izņemot stūres pirkstu,grozot tāda ķeršanās,kustības nekādas nav.jāizjauc un jāpaskatās kāds gultnis.

Atbildēt uz šo ziņu
migano

351 ziņas

PM

ibiodizels: "Pastāstiet kā var konstatēt ka priekšējam amortizatoram bukse beigta???
Lodbalsti,pirksti,stabilizatora bukses un atsaites jaunas!Tiko ta teicu lai konstatēe kas klab,kratīja un drebināja...neatklāja vainu.
"

uz vietas var pašūpot uz sāniem un tad var redzēt vai bukse atbalstā staigā pa vertikāli vai nē. Man labajā pusē mazliet staigā. Ir nelieli klaudzieni, bet tie drīzāk dēļ mazliet ne līdz galam pievilktiem amortu gala uzgriežņiem. Jāuzmetina atslēga kaut kāda, lai var kārtīgāk savilkt un noturēt stieni uz vietas.

Atbildēt uz šo ziņu

dodge caravan 99 3.0

ibiodizels

695 ziņas

PM

Piemirsās uzdrukāt.Pie vainas bija amortizatori,no'nemot atsperi,virzulis kustējās stingri-itkā nekādas vainas,bet uz autiņa traki brakšķi!uzlika jaunus un klusums.

Atbildēt uz šo ziņu
Andris. Prikna

266 ziņas

PM

Man ļoti, ļoti līdzīga kaite piemetusies auto. Uz visiem nelīdzenumiem kaut kas briesmīgi skan. Auto tikai divas nedēļas mana lietošanā, pērkot nedzirdēju, bet nu vairs neko.

Aizbraucu uz servisu, tur kustināja un atrada vairākas gumijas bukses sasprēgājušas un atsaites kustās.
Tas viss sīkums, to var nopirkt un nomainīt, jautājums ir kā jūs no sakāt kvalitatīvu preci? Ir tik daudz ražotāju?
Kā arī atradu pārdevēju kurš raksta ka šādu ko viņš tirgo buksi ir labāk izmantot, jo esot izturīgāka, vai kādam ir pieredze? http://m.ebay.co.uk/itm/CHRYSLER-VOYAGER-GRAND-VOYAGER-1996-2007-LOWER-SUSPENSION-CONTROL-ARM-REAR-BUSH-/301769764341?nav=WATCHING_ACTIVE

Atbildēt uz šo ziņu

2005 gada GV (RG virsbūve, Stow and go krēsli) ar 2.8crd dvēseli. |2004 gada GV (RG virsbūve, mīkstie krēsli) ar 3.3 benzīns /gāze dvēseli.

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Ja stabilizatora bukses, tad var ņemt arī oriģinālās, pārējais jāskatās. Konkrētā detaļa laikam maksā 18EUR.
Painteresējies arī TC-Motorā.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 [3] 4

Forums » Tehniski jautājumi » Liels troksnis ritošajā daļā!
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online