Liels troksnis ritošajā daļā! » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Liels troksnis ritošajā daļā!

Lapas: [1] 2 3 4
Liels troksnis ritošajā daļā! ( 7914 )
shefinsh

386 ziņas

PM

Sveika tauta!
Protams, ka piemērotākais veids kā noskaidrot, kas tur priekšā grab, ir ritošās daļas diagnostika! Tomēr pirms dodos uz servisu labāk te pakonsultējos ar Jums! Reiz bija gadījums, ka ļoti grabēja "hadene", aizbraucu uz 4 servisiem un nekur man precīzi nepateica, kas tieši grab. Tad nospļāvos, uzbraucu uz estokādi, sieva grozīja stūri un pats pamanīju, kurš mezgls bija beigts! Tāpēc tie servisi ir jau pieriebušies.

Tātad braucu uz Poliju un atpakaļceļā sāk grabēt kaut kas priekšā. Grab diezgan un novēroju sekojošu lietu braucot pa bruģi, ka, ja stūre ir pagriezta uz vienu vai otru pusi, tad graboņa pazūd, bet ja brauc taisnvirzienā - tad grab ļoti. Braucot uz šosejas liekas, ka nekas negrab, bet tas izpaužas lēni braucot. Jūt katru bedrīti!
Izsmeļoši!?!?
Paldies

Atbildēt uz šo ziņu

DODGE GC 2002.g. 3.8 benz./gāze->LIMITED

babilons

125 ziņas

PM

man bij variants tads,ka bija atnakusi vala skruve amartizatota stienim , kas augsa skruvejas un katra bedrite bija dzirdama,un kamer visu neizjaucu netiku skaidriba kas un kaa

Atbildēt uz šo ziņu

Voyager 2.4i 16v 96.g

munds

477 ziņas

PM

Mēdz izdilt arī stūres reikai zobstienis,

Atbildēt uz šo ziņu

CV95-2,5td

shefinsh

386 ziņas

PM

munds"]Mēdz: "
Par šo baidos visvairāk...!

Atbildēt uz šo ziņu

kuklandex

286 ziņas

PM

tevis aprakstīto graboņu visticamāk rada reaktīvās reikas bukses un/vai atsaites. bukses pēc skata var izskatīties ka ir labas bet minimāla lufte dod reti riebīgu un izteiktu graboņu.

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge GrandCaravan  '99, 3.3, FWD +gāze, aut.

shefinsh

386 ziņas

PM

ID"]Ja: "
Jā, par nomaiņu nešaubos! Tagad tikai jānokonstatē, kas ir izbeidzies.

Atbildēt uz šo ziņu

ID

847 ziņas

PM

Ja stabilizatora stieņa bukses, tad ir sitieni pie mašīnas šūpošanās, atsaites tās gan nejauki grab uz katru bedrīti. Bukses maksāja laikam kādi 2 x 4 Ls, atsaite ap 15 Ls. Visu var pats elementāri nomainīt.

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96

ID

847 ziņas

PM

Nu bukses vizuāli man izskatījās ok, izdilumu varēja redzēt tikai noņemot. Es kviņas vienkārši reizi gadā nomainu un miers. Citi vojadžeristi man arī ir teikuši ka tās bukses viņiem vairāk par gadu parasti neiet..

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96

Lapas: [1] 2 3 4

Forums » Tehniski jautājumi » Liels troksnis ritošajā daļā!
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online