kantainā lukturu problēma! » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » kantainā lukturu problēma!

Lapas: [1] 2
kantainā lukturu problēma! ( 3796 )
pecka

23 ziņas

PM

Sveicināti kungi! tika iepirkts grand voyager 1995. gada bet ir problēma baigā!
Lukturi prakstiski vispār nespīdina, kādas ir idejas? varbūt var no kādas citas tačkas pielāgot kas labāk deg? Un vai vispar var izziet apskati ar papildus lukturiem uz bufera, apaļajiem papildniekiem! kkādi mājās mētājās!

Atbildēt uz šo ziņu
antiksbantiks

5 ziņas

PM

pamegini nopulet, man palidzeja

Atbildēt uz šo ziņu
antiksbantiks

5 ziņas

PM

pamegini nopulet, man palidzeja

Atbildēt uz šo ziņu
HB

174 ziņas

PM

Lukturi šim auto ir visstulbākā un kaitinošākā detaļa, tas nu ir tiesa. Pulēšana uzlabos situāciju, bet vienalga būs vēl tālu līdz pilnībai. Mans neizgāja skati, jo nebija pat konkrēta stara! Iegādājos restaurētus lukturus, jo vienam arī reflektors bija padedzis, nu restaurēti tā- nopulēti stikli un reflektora sūdīgās vietas ar alumīnija folliju aplīmētas , bet nu skati iziet un gaisma divreiz labāka kā bij, bet tomēr diezgan švaka.
Var jau kombinēt iekšā no bmw eņģeļacis, kā Jāņa Diskobusiņam, bet, cik kluba servisā apjautājos, esot pamatīgs čakars, visa priekša jāsagraiza.
Kaimiņš iemunsturējis no Seat Toledo, izskatās pa gabalu kā oriģinālie, arī esot čakars, bet nu samērojams ar iegūto rezultātu. Seatam arī 2 spuldzes, atsevišķi tuvie un tālie. Uz šādām pārvērtībām es arī pamazām tā kā taisos.
Ar papildniekiem protams var iziet apskati, tikai lai lukturu tips, skaits, novietojums un pieslēgums atbilst prasībām.

Atbildēt uz šo ziņu

-= CGV '95 2,5TD =-

Eriks

19 ziņas

PM

Kaimiņš iemunsturējis no Seat Toledo, izskatās pa gabalu kā oriģinālie, arī esot čakars, bet nu samērojams ar iegūto rezultātu. Seatam arī 2 spuldzes, atsevišķi tuvie un tālie. Uz šādām pārvērtībām es arī pamazām tā kā taisos.
:!: Manam bija līdzīga bēda .Es karstā ūdenī vinus uzsildīju , izņemu plastmasas stiklus .
Plastmasas reflektoru stāvoiklis bija visai raibs ....Ar lupatinu nobružināju visu kas birst nost ,izmazgāju ar spirtu . Tad ar ASV alumīna pašlīmējošo folliju pinķerīgi aizlīmēju vietas kur vairs nebija spoguļvirsma ! Čakars bija ne pa jokam .Tad ar parasto silikonu ielīmēju atpakaļ stiklus ,kurus mazliet jau papulēju .Finālā skats bija kā jauniem !TA izgaju bez problēmām , ar stariem viss bija OK .Bet ! Uz slapja asfalta ,tumsā tomēr gaisma ir par mazu - tuvā - !Tālie ir visumā OK .Večiem TA jautāju - ko šie teiks ja ielikšu citus lukturus ? Šie atbildēja - vari iziet TA ,vai arī neiziet ! Kā paveiksies ....
TOLEDO ir visprecīzākie pēc izmērim ko ieliktnedaudz pārtaisot stiprinajumus ,bet jabūt gatavam uz TA iemest oriģinālos :idea: !
http://car4you.lv/?id=161-Cēsīs , vins Taivānas lukturis = 19 Ls .

Atbildēt uz šo ziņu
guntars74

49 ziņas

PM

Ooo,jaaa... Pilniigi piekriitu augstaak rakstiitam. Gaismas-meesls. :evil: Izmekleejos visaadus variantus,bet nekas cits neatlika kaa kaart 4.migliniekus. Divi deg ar tuvajiem un divi ar taalajiem.

Atbildēt uz šo ziņu

Crysler Voyager 95. 2.5 benzins
Volvo V70 05.
VW Golf 2 Cabrio KARMAN 90.

rizix

84 ziņas

PM

gaismas ir totāli garām,bet ar tiem taivāņiem ir sūdi ka viņi der tikai amerikas tipa autiņiem jo stiprinājumi atšķiras un gabarīta nav....pašam jāurbj....un TA iziet var tik uz labu laimi....

Atbildēt uz šo ziņu

chrysler voyager 94.g.
2.5 benzīns gāze!!

Eriks

19 ziņas

PM

ar tiem taivāņiem ir sūdi ka viņi der tikai amerikas tipa autiņiem jo stiprinājumi atšķiras un gabarīta nav....pašam jāurbj....un TA iziet var tik uz labu laimi.
Par Taivānas ražojumu biju domājis SEAT Toledo - par 32 -Ls. komplekts ! :!:

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » kantainā lukturu problēma!
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online