Troksnis motorā 2.5TDI » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Troksnis motorā 2.5TDI

Lapas: [1] 2
Troksnis motorā 2.5TDI ( 5485 )
janisi

6 ziņas

PM

Labdien, man ir Chrysler Grand Voyager 1997.g. 2.5TDI.

Ar to troksni motorā jau cīnos sen, pirms nepilna gada nomainīju visus jaunus bīdstieņus un rokerus, bet īpaši skaņa nepalika klusāka.

Tagad skaņa palikusi ļooti dobja un skaļa (motors bubina), noņemot attēlā redzamās trubas skaņa pastiprinās un trubu iekšpusē eļļains... :?: :?: :?:
Kas varētu būt par vainu?
http://www.bildites.lv/images/7n16btmop59dhdpmuuds.jpg[/img]

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Parasti tā bubināšana tiek saistīta ar bīdstieņiem. Īpaši gadījumos, kad plīsusi ķēde - ķēde nomainīta - bet bīdstieņi palikuši vecie.
Ceru, zini, ka 1997. modeļa gada dīzeļiem ir sadales pievads ar ķēdi, kura pa laikam jāmaina. Ķēde pirms plīšanas arī taisa trokšņus gan pati, gan motorā.

Tajās trubās nedaudz eļļas ir arī manējam. Tā tur var nonākt visai nevainīgi no kartera ventilācijas. Sliktāk, ja nonāk no turbīnas eļļošanas.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

janisi

6 ziņas

PM

Ja ir mainīta sadaļas ķēde,cik varētu izmaksāt ķēde un tās nomaiņa.

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

karumins

22 ziņas

PM

uz 2008.gadu cenas, tikai nezinu vai pie ķēdes maiņas obligāti jāmaina arī hidrauliskais spriegotājs un mierinātāji...

Raimis: "Ķēde, mierinātāji un hidrauliskais spriegotājs - 125 Ls + 60 Ls darbs, bet ķēde man liekas ir 96-97 gada dīzeļiem. Lēti nav bet būs mierīgāk. Par cenām - vai pārmaksāju - nezinu, cik pateica tik ir, nav Rēzeknē tik lielas iespējas salīdzināt, jo ne katrā veikalā var vienoties par to ko vajag. Visu pasūta, jo uz vietas CV-CGV detaļas ir retums."

Atbildēt uz šo ziņu

Apģērbu ķīmiskā tīrīšana, veļas mazgāšana un paklāju tīrīšana!
www.KIMISKA.lv

janisi

6 ziņas

PM

VIN 1C4GYN4M6VU151314

Atbildēt uz šo ziņu
janisi

6 ziņas

PM

VIN 1C4GYN4M6VU151314

Atbildēt uz šo ziņu
HEINRIHS

3 ziņas

PM

Man bija tāda kaite.Pie vainas ir ieplūdes vārstunepareizais stāvoklis vai arī izdedzis vārstu ligzda.Netur kompresiju sit atpakaļ uz gaisa filtru.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » Troksnis motorā 2.5TDI
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online