voyager 96g Čeindžeris » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » voyager 96g Čeindžeris

Lapas: [1]
voyager 96g Čeindžeris ( 2710 )
fridzamons

2 ziņas

PM

Manam voyagerim ir orrģinālais kasešu magnetafons Alpine 7982R , kā lai zinu kādu Čeindžeri varu pievienot?

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 2.5 td 96

ID

847 ziņas

PM

Jāmeklē netā. Es kādu laiku atpakaļ biju uzgājis vienu krievijas lapu kur bija uzskaitīti visi kraislera maģi un čeindžeri

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96

AndrisZ

381 ziņas

PM

fridzamons"]Manam: "

Ui...shito pasakumu esmu izgaajis cauri ar 97.g. voyager, mieru nelika cheindzera vads, kursh jau bija! To visu principaa var sadariit. Tur vairaakas iespeejas - origjinaalais mainiitaajs t.i. lai saprastos ar galvas aparaatu, vai kaads pieejamaaks aparaats un visnotalj kompliceeti pasaakumi ar citaam ieriiceem... nu taadaa gadiijumaa, ja gribaas, lai tas viss smuki buutu un skanja no mainiitaaja liidz galvas aparaatam nonaaktu ar iespeejami mazaam izmainjaam.
Bet saape taa, ka da jebkura varianta izmaksas, buus stipri neadekvaatas, ja vien nav nepaarvarama veelme saglabaat origjinaalo magnetolu.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town & Country 3.8 2005 FWD Ltd. benzīns/gāze

ikaika

51 ziņas

PM

Nepateikšu šobrīd kādas firmas, bet zinu ka orģinālais čenģeris (ja atmiņa neviļ 5-6 disku) stāv nelietots, kā noņēmām. Ja ir interese tad dodat ziņu, iešu skatīties precīzāk.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1999 3,3 v6

Johnnie

30 ziņas

PM

A kurā vietā mašīnā stiprinās orģinālie čeindžeri, man iepriekšējais saimnieks teica ka kkur laikam esot, bet pats nezināja?

Atbildēt uz šo ziņu

Crysler grand voyager 1999 3,8 awd benzīns/gāze

kuklandex

286 ziņas

PM

manam čeindžeris bija zem blakussēdētāja krēsla, pielīmēts pie grīdas, ar skatu uz aizmuguri. kad pārliku visus krēslus no T&C tad dabuju raut ārā jo traucēja sēdekļa elektriskai vadībai.

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge GrandCaravan  '99, 3.3, FWD +gāze, aut.

Eriks

19 ziņas

PM

manam čeindžeris bija zem blakussēdētāja krēsla, pielīmēts pie grīdas, ar skatu uz aizmuguri.
Jā ,atrodas viņš tieši tur ! :!:
-ikauka- par cik savu notirgotu ? Man brālim tur ir čeindžeris , bet bez kasetnes - tukšs !

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Manējam zem blakussēdētāja krēsla ir atvilkne. Čeindžeris zem vadītāja krēsla ar skatu uz priekšu..

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » voyager 96g Čeindžeris
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online