Nospraaga » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Nospraaga

Lapas: [1] 2
Nospraaga ( 3989 )
drii

2 ziņas

PM

Sveiki!
Mans Chrysler Voyager 2003 gada 2.5 dizelis, nobeidzas pa visam!
Viss sakaas, kad braucot vinjam bija nikjis vienkarshi noslaapt, it iipashi ejot uz apdziishanu, kad sanak pedali stiprak iespiest grida!
Ta nu mocijos braucot slapa nost, te vienu riitu vispar klusums, starteris griezh ka traks, bet neviena sitiena, un ta kamer akjis sauss!
Kvelsveces un filtrs itka mainits suuknis diic, relejs ar vesels!
Nevaru saprast, kas varetu but pa vainu!
Tad nu ja kadam kadas idejas, bushu pateicigs!

Atbildēt uz šo ziņu
aiggars

2 ziņas

PM

Laikam jau forsunkās būs vaina

Atbildēt uz šo ziņu
drii

2 ziņas

PM

aiggars"]Laikam: "
Man jau tada slikta aizdoma ir!

Atbildēt uz šo ziņu
Danger

149 ziņas

PM

Var jau ari REILs.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager Limited 2.5 CRD 01
VW Caddy 1.9 D 96

UZMANIBU , PIE STURES IR KRIEVS

Bango

974 ziņas

PM

Farsunkas-
Sarkandaugavā labs restaurātors,ja būs intrese uzrakstīšu tel.

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Man gan šķiet, ka no iepriekš minētajām pazīmēm nevar pietiekami droši secināt, ka pie vainas sprauslas.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

AndrisZ

381 ziņas

PM

IlmarsG!"]Man: "

Neesmu diizelju motoru draugs un ilglietotaajs, bet ir lietoshanaa arii diizeljauto. Gribeetu piekrist IlmarsG teiktajam, manupraat, peec apraksta spriezhot, ja sprauslu deelj nav iespeejams iedarbinat un dozeeshanas deelj auto meedz noslaapt, tad PASHAS sprauslas buutu sevi likushas maniit nepilniigaa duuminjaa. Var buut arii degvielas pateerinjaa. Peec apraksta spriezhot, vareetu pieveerst uzmaniibu arii pasham suuukniitim, kuram arii vajadzeetu atstaat ietekmi uz ierasto degvielas pateerinju.
Bet tak jau laikam shim gadam vajadzeetu buut pietiekami elektroniskam pasaakumam, sprauslu darbiibas vadiishanaa, kuru noteikti necvajadzeetu atstaat bez uzmaniibas! Bet tas mans subjektiivais viedoklis..., ja arii nepareizs, ceru, ka uzvedinaas uz pareizaa celja!

P.S.
Diizeliitim daudz var pateikt priekshaa atgaazes - to vizuaalas izmainjas dazhaadaas noslodzees, arii aatrumu paarsleegshanaas briidii! To vislabaak paveerojot no aizmuguree braucoshas mashiinas.
iespeejams ietaupiisies laiks, nolasot diadnostikas raadiitaajus.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town & Country 3.8 2005 FWD Ltd. benzīns/gāze

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

tak vaig arii bik saprast tematu lai runaat
kamOOn rajla dizelis apstaajas mieraa pat ja defekts ir tikai vienai sprauslai. ja taa churaa, un netur spiedienu, viss, nekur nebraucam.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » Nospraaga
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online