RGR vārsts » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » RGR vārsts

Lapas: [1] 2
RGR vārsts ( 5012 )
janni

716 ziņas

PM

droši vien ka domāts ir EGR.. ;)

Atbildēt uz šo ziņu

---

osams

47 ziņas

PM

Sveiki tauta, man kompi met iekšā kļūdu par RGR vārstu ( recirkulācija ), Veci saka ka varot viņu vispār izņemt ara,aiztaisit vakuma trubu ciet un ir ok. ( benzinam varot ta darīt bet DD nē ).
Ir kadam bijusi saskare jo pirkt vieta kautka roka neceljas - no 90 Ls lidz 300 Ls tas prieks maksā.

Atbildēt uz šo ziņu

DODGE GRAND CARAVAN LX 3.8 ben/gaz 4 AWD

GASHA

165 ziņas

PM

Ja brauksanu neietekme tad var braukt.
es jau 2 gadus vaaleju
TA ari neko neteica

Atbildēt uz šo ziņu

DODGE GRAND CARAVAN 1997
3.8 benzins- gaze Chrysler T&C limited 2000

osams

47 ziņas

PM

Drosi vien ka EGR

TAd GASHA tu saki ka var maukt,ja vienigi kautkas sak traucet brauksanai tad jaliek atpakalj. Pamedjinasu.

Atbildēt uz šo ziņu

DODGE GRAND CARAVAN LX 3.8 ben/gaz 4 AWD

dunduks

44 ziņas

PM

tas vārsts atbild par auto "zaļo" braukšanu. es piemirsu līdz kuram gadam csdd nepārbauda šos rādījumus un no kura pārbauda. bet visā visumā to vārstu var klapēt ciet, jo auto iet arī bez tā.
Ja ir liela vēlme vari pamēģināt viņu visādos šķīdinātājos pamazgāt jo viņš mēdz ieēsties.

Atbildēt uz šo ziņu

-=CGV=- 2.8 CRD 2005

janni

716 ziņas

PM

EGR ir paredzēts NOx samazināšanai izplūdes gāzēs, un kaut kā neesmu dzirdējis ka iekš csdd to NOx pārbaudītu..
Un tas vārsts likvidējams/padarāms darboties nespējīgs ir diezgan elementāri, vienīgi EGR likvidēšana paātrina katalizatora nāvi..

Man arī viņš itkā čakarējas, tā teica gāzes kantorī, jo viņi kaut ko tur nevarēja saregulēt. Tad nu viņi šļauciņā starp vārstu un solenoīdu ielika dzelzs gabalu. Saregulēt ta viņi saregulēja, bet autiņš pēc pāris km palika nelietojams (raustījas, trūka jaudas utt). Izrāvu to dzelzs gabalu laukā un braukāju tāpat tikai motors kaut kādos brīžos mazliet raustas, bet check engine nedeg un kļūdas ar 0. Tāpēc īpaši neispringstu. Kaut kad jau pievērsīšos tam vārstam, bet pagaidām slinkums. :roll:

Atbildēt uz šo ziņu

---

AndrisZ

381 ziņas

PM

Principaa, ja EGR saak muljkoties, tad vajadzeetu izmest uz panelja CHEK ENGINE, vismaz man taa bija. Iesaakumaa paaris reizes gadaa izmeta tipa gljuku uz EGR, liidz nobeidzaas pavisam.

Par cenaam - tik liels kosmoss nebija nu gan tas vaarsts! Preciizi neatminos, bet robezhaas no 50-80LVL, pie kam ieksh TC motors (ar atlaidiiteem) par 2 LVL leetaak nekaa citur :wink:

Pats klaat nestaaveeju - neredzeeju, bet viens 2001g T&C neesot izgaajis TA deelj EGR.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town & Country 3.8 2005 FWD Ltd. benzīns/gāze

janni

716 ziņas

PM

Nu figzin par to EGR un csdd :roll:

EGR skaidrojums http://en.wikipedia.org/wiki/Exhaust_gas_recirculation

Savukārt csdd skatās: Lambda, CO, CO2, HC, O2, COkor (vari paskatīties uz csdd gāzu analizatora izdrukas čeka).
Un iekš LV neesmu manījis nevienu gāzu analizatoru ar NOx sensoru.

Atbildēt uz šo ziņu

---

Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » RGR vārsts
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online