Borta kompis » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Borta kompis

Lapas: 1 [2]
Borta kompis ( 4258 )
Recho

64 ziņas

PM

Zuris: "
domāju esi sajaucis vidējo patēriņu ar moment patēriņu
"

nez vai! uzreiz nākošais rādītajs pēc atlikušo kilometru skaita!!! man tur rādija patēriņu varēja nospiest uz reset un viņš aizgāja uz 99 un tad kad nobraucu 100 +- tad arī viņs jau bija sarēķinajis +-14; 16l skatoties kur brauc, bet tagad lēkā ka traks

Atbildēt uz šo ziņu

CHRYSLER VOYAGER 1996 3.3L LX

Recho

64 ziņas

PM

vīri! sakiet lūdzu, kas ir atbildīgs par to kompi virs galvas! man liekās kad viņš galīgi sācis gļučīt! nu jau arī nobraucamao atālu galīgi greizi rāda! uztaisīju viņam reset parādija pass, bet tāpat galīgi greizi rādītāji

runa iet pat tādu kas bildē!

http://www.bildites.lv/images/0d2y50p27w92osomx7oe.jpg

Atbildēt uz šo ziņu

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Gad'ijumā nav no km uz jūdzēm pārslēgts.

Atbildēt uz šo ziņu
ID

847 ziņas

PM

Recho: "nez vai! uzreiz nākošais rādītajs pēc atlikušo kilometru skaita!!!"

Kā reiz aiz atlikušo kilometru skaita (DTE), vismaz man ir tekošais patēriņš (l/100km) un pilnīgi loģiski ka viņš lēkā braucot un rāda 99 stāvot uz vietas, pareizāk sakot rāda bezgalīgi lielu patēriņu jo mašīna nekustas. Opelis man bija gudrāks, apstājoties sāka rādīt litrus stundā.
Par to pašu ierīci virs galvas ir atbildīga tikai un vienīgi viņa pati. Tur pienāk divi vadi barošana, divi vadi info no vadības bloka (ccd+ un ccd-) un divi vadi no temperatūras devēja, tālāk rēķina viņš visu pats.

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96

JurisB

179 ziņas

PM

Man atkal rāda visu, izņemot nerāda momentāno pateriņu. Tas jāpārspiež pa tukšo. 2.5CRD Limited tā jābūt, vai k-kas nav kārtība?

Atbildēt uz šo ziņu

GVL '04, 2.5CRD

Recho

64 ziņas

PM

JurisB: "Man atkal rāda visu, izņemot nerāda momentāno pateriņu. Tas jāpārspiež pa tukšo. 2.5CRD Limited tā jābūt, vai k-kas nav kārtība?"

es vadijos pēc šitā manuāļa instrukcijas!varbūt noder!;)

http://www.bildites.lv/images/xaczax05bgye8lq1ymt.jpg

Atbildēt uz šo ziņu

Lapas: 1 [2]

Forums » Tehniski jautājumi » Borta kompis
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online