Sasalusī kārba » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Sasalusī kārba

Lapas: [1] 2
Sasalusī kārba ( 4393 )
osams

47 ziņas

PM

Sveiki tauta,man ar so auksto laiku no ritiem karba sasalst ( automāts ). Kad itka ieliek atruma kadus 10m var nobraukt un tad stavi kaa idiots celja vidu ne uz prieksu vai atpakalj Motoru uzsildu lid normalai temperaturai. Kad dabu uzsilst tad vis ir OK.
Ka buutu ja no rita sildot motoru ieliktu N atruma ta karba neuzsilstu atraak ?

Atbildēt uz šo ziņu

DODGE GRAND CARAVAN LX 3.8 ben/gaz 4 AWD

kuklandex

286 ziņas

PM

es vienmēr uzsildu motoru līdz kamēr tas pāriet uz gāzi, un kamēr sildu motoru, nospiežu bremzes un vairākkārtīgi izslēgāju visus robus automātam, ja negribi turēt bremzes pedāli tad norauj roķeni.

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge GrandCaravan  '99, 3.3, FWD +gāze, aut.

osams

47 ziņas

PM

es ar uzsildu motoru lidz parsledzas gaaze bet ar visu to karba sasalusi

Atbildēt uz šo ziņu

kuklandex

286 ziņas

PM

bet sildot motoru tu izslēgā visus robus kārbai? katrā pozīcijā atstājot uz brīdi. kārbai eļļa tak nesilst ja tu tikai uzsildi motoru, neslēgājot ātrumus.

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge GrandCaravan  '99, 3.3, FWD +gāze, aut.

ID

847 ziņas

PM

Es arī varu braukt uzreiz, ja ir ļoti auksts tad nedaudz gausāk slēdzas ātrumi kādu brīdi. Parasti gan drusku pasildu.

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96

karlinieks

83 ziņas

PM

Kaut kas nav labi. Varu kaut 5 sekundes pēc iedarbināšanas braukt, bet parasti kādu minūti pagaidu un tad lēnītēm.
Bez tam kārba uzsilst arī no motora, jo ātrumkārbas eļļas kontūrs iet caur motora dzeses radiatoru, ja vien kā parasti pēc kapitātālā netiek uzstādīts atsevišķš kūleris.

Atbildēt uz šo ziņu

CGV 98g 3.8 AWD LPGi

Bango

974 ziņas

PM

Eļļas līmeni skaties,cita vaina nevar būt,bet ja nu tad iesaku nomainīt kārbas eļu ar filtru,
Motoru pasildīt protams nav slikti,bet iet vajadzētu uzreiz.

Atbildēt uz šo ziņu
osams

47 ziņas

PM

KAmer motors sildijas izslegaju lidz riebumam,itka ieliekas atruma bisku pabrauc pec tam var dot gazi grida un uz prieksu neiet

Kada elja iet taja karba ?
Jaaizbrauc uz servi lai nomaina.

Atbildēt uz šo ziņu

Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » Sasalusī kārba
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online