Gāze patēriņš » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Gāze patēriņš

Lapas: 1 [2]
Gāze patēriņš ( 4786 )
Emigrants

203 ziņas

PM

esmu siltajaas zemees te ir +15 gradi

Atbildēt uz šo ziņu

Grand Voyager 2000 3.8, AWD, gas-injection, jaunieguvums Ford galaxy "03, tdi

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

Janis: "esmu siltajaas zemees te ir +15 gradi"

ceru ka tev kav noslepums ka mazie motori pie slodzes eed vairaak par lielajiem?

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Neaizmirstiet, ka mazajiem motoriem biežāk jāmaina sveces un svečvadi. Iesākumā jāpārbauda arī gaisa filtra tīrība.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

rizix

84 ziņas

PM

sveiki,manam mazajam kaujas zirgam nenormāli uzaudzis patēriņš...gan bendzīnam gan gāzei..pie tam gāzei strauji un ar lielu starību.

nevaru saprast kur vaina,nomainīju sveces un filtru,tā kā svečvadi nogājuši tik 20 000 negribētos ticēt ka pie vainas...

bailes ir par to ka zonde varētu būt pie vainas...

varbūt kāds var padalīties pieredzē?!

Atbildēt uz šo ziņu

chrysler voyager 94.g.
2.5 benzīns gāze!!

IlmarsG

198 ziņas

PM

Citam svečvadi jau jauni nopirkti gadījušies brāķis. Tautas gudrība vēsta, ka pilnīgā tumsā (pie ieslēgta dzinēja) jāskatās zem motora pārsega - ja svečvadi dzirksteļo, tad jāmaina.

Atbildēt uz šo ziņu
rizix

84 ziņas

PM

tikko atgiezos no diagnostikas...problēma vēl dziļāk ne kā gribētos..nestrādā 1.cilindrs, 2. uz 50% ,3. uz 100% bet 4. uz 80%

visdīvainākais tajā visā ir tas ka cilindros ir laba kompresija..1.-10,8 2.-11,2 3.-11,5 4.-10,9
(dzirkstele ir visos katlos)

ir aizdomas par vārstiem..bet vai tad ja vārsti laistu garām vai varētu būt tāda kompresija!?
pieminēti tika arī bīdstieņi..ka izlekuši no vietām...bet tad jau man vispār auto ne no vietas nekustētos...
pēdējais varants ir par ieplūdes kolektora blīves izturību..ka varētu vilkt gaisu cilindros...
kāds varbūt varētu ieteikt problēmas atrisinājumu...vienkārši bez nojautas arī visu plēst vaļā negribās...

Atbildēt uz šo ziņu

chrysler voyager 94.g.
2.5 benzīns gāze!!

Lapas: 1 [2]

Forums » Tehniski jautājumi » Gāze patēriņš
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online