Gāze patēriņš » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Gāze patēriņš

Lapas: [1] 2
Gāze patēriņš ( 4789 )
Lauris13

1 ziņas

PM

Sveiki! Jautājums tiem, kas brauc ar gāzi. Kāds gāzes patēriņš varētu būt 2.4(pagaidām vēl benzīns) ar manuālo kārbu? Benzīnu pašlaik ēd ap 12l.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 13

AndrisZ

381 ziņas

PM

Ja ar gaazes iekaartu viss ir ok., tad nevajedzeetu palielinaaties vairaak kaa par 2litriem. Shim dzineejam veel ir iespeejams uzstaadiit arii vecaakas paaudzes iekaartu, kas buutiski samazinaatu saakoteejos ieguldijumus un ne tik ljoti ietekmeetu pateerinju!

Bet jaareekjinaas, ka shim mazajam dzineejamm videejie pateerinja raadiitaaji, iespeejams, buus krietni lielaaki par 3.8L

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town & Country 3.8 2005 FWD Ltd. benzīns/gāze

Emigrants

203 ziņas

PM

Man 2.4 automats kadus 15-17 litrus gazes rij , ar manualo karbu vismazs -3liti gazes nost buutu katriem 100km, tava gadijam buutu ~13 litri braucot normali

Atbildēt uz šo ziņu

Grand Voyager 2000 3.8, AWD, gas-injection, jaunieguvums Ford galaxy "03, tdi

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

AndrisZ"]Ja: "
kadas bleenjas. veco suudu var uzlikt jabkuram motoram, bet vai vajag? tam 2.4 arii ir ljoti garsh iepludnieks, ar tik pat lielu shaushanas risku kaa visiem. uz 4 podiem shprice jau taa pat maksaa mazaak nekaa uz normala dzineja

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Dmitrij

36 ziņas

PM

Voyager 2,4 manual 1997g. no 10 līdz 14

Atbildēt uz šo ziņu
rizix

84 ziņas

PM

1994.gada 2.4 manuālis ar gāzi(veco iekārtu) - vidēji patērē 13l uz simtu...
ja noregulēts normāli tad šušans risks ļoti samazinās,plus gaisa filtram esmu redzējis kā taisa žaunas lai neizšauj vāku...

Atbildēt uz šo ziņu

chrysler voyager 94.g.
2.5 benzīns gāze!!

Emigrants

203 ziņas

PM

manejais kautko baigi daudz riit degvielas saaka, ar 60litriem gazes 300km knapi novilkt var, braucot pa taisnu trasi bez apdzishanaam taa 100km/h, ar benzinu braucot ir veel trakaak 17litri uz 50km, citi man saka, ka automats vareetu buut vainigs, bet es nezinu vajadzees uz servi aizbrauk
agraak vareju ar 90litriem gazes 720km novilkt, varbut kam kas lidzigs ir bijis

Atbildēt uz šo ziņu

Grand Voyager 2000 3.8, AWD, gas-injection, jaunieguvums Ford galaxy "03, tdi

IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Pagaidiet, lai ziema beidzas. Tad arī mēriet patēriņu.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » Gāze patēriņš
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online