Akumulatori, cenas utt. » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Akumulatori, cenas utt.

Lapas: [1]
Akumulatori, cenas utt. ( 3267 )
Emigrants

203 ziņas

PM

manejajam dzinejs protams nav tik liels, ta4u es Depo nopirku sev par 38ls 66ah un esmu apmierinats, tur bij arii lielaki aki arii

Atbildēt uz šo ziņu

Grand Voyager 2000 3.8, AWD, gas-injection, jaunieguvums Ford galaxy "03, tdi

shefinsh

386 ziņas

PM

Sveiki!

Man sencim jāatrod jauns labs aķis (proti par labu cenu) priekš DODGE Crand Caravan 2002.g. 3,8 b./g.
Kur pirkt un kādi brendi tagad ir topā.
Paldies!

Atbildēt uz šo ziņu

DODGE GC 2002.g. 3.8 benz./gāze->LIMITED

janni

716 ziņas

PM

Cenu klubā nesen redzēju atlaides uz Bosch aķīšiem. Varbūt kas interesants atrodas. ;)

Atbildēt uz šo ziņu

---

Locis

556 ziņas

PM

Depo nevar labu aķi nopirkt :wink:
Iesaku Bosch! Man jau 4 gadu velk! Pat pie šitiem -26C :!:

Varbūt cena nebūs Ls 38, bet ilgspēja.....

Atbildēt uz šo ziņu

bija Dodge Caravan 3,0l;98.

dodgec

132 ziņas

PM

Patiesībā var droši likt 55ah aķi,pārbaudīts,jau divus gadus.Arī šitajā aukstumā pēc 5-6 dienu stāvēšanas viss kārtībā.

Atbildēt uz šo ziņu
assa

3 ziņas

PM

Ja reiz par akumulatoriem. Kādi ieteikumi 2.5 dīzeļmotoram?
Tieši A un Ah cipari interesē. Pirms gada pirku 680A/EN, 74 Ah, kaut kāda nenosakāma firma, kādu nu vietejā veikalā varēja ātrumā dabūt (gribējās tieši tajā dienā braukt). Izskatas ka prieki beigušies, superaukstajā laikā no rītiem motors negrib ierūkties, pat ja akumulatoru pa nakti istabā nes. Kad iesilst ir OK.
Piekrītu par BOSCH akumulatoriem, laba pieredze priekš benzīna motoriem, 4 gadi garantēti ja ļaunprātīgi nesamoka. Cena nedraudziga, bet var nervus ietaupīt no rītiem
Chrysler GrandVoyager 2.5TD 1997.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager 2.5TD 1997

AndrisZ

381 ziņas

PM

janni"]Cenu: "

Nesaku, ka nevar pirkt, bet ar sho jaabuut uzmaniigiem :!:
Parunaajot ar cienijama vecuma viiru ieksh autodalju veikala, izraadaas, ka plasha pateerinja veikalos nopeerkamie akjiishi ir krietni vieglaaki, nekaa pie rez. dalju tirgotaajiem! Neticeeju, bet pats personiigi pacilaaju Schnaideri Maximaa, ar tieshi taadiem pashiem parametriem - bija gan vieglaaks.... un krietni....

Ja akjiiti diizeliitim, tad buutiskaakais ir starta straava - lai izdodas kaartiigs uzsitiens!
Es ietaupiju 10Ls uz akjiiti, bet vecajam darba diizeljauto, shajos miinusos krietni pasmirdinaaju tinumus starterim laikam arii likteniigi....

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town & Country 3.8 2005 FWD Ltd. benzīns/gāze

Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » Akumulatori, cenas utt.
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online