2jautajumi. » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » 2jautajumi.

Lapas: 1 [2] 3
2jautajumi. ( 6049 )
IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Lai iegūtu sportiskas īpašibas (ne bezceļa), auto sēdina nevis paceļ.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

Emigrants

203 ziņas

PM

Manejais ari jau ir sacelts, biju6ais saimnieks teica, ka esot laba caurgajamiba, tacu 6aja ziema es biju vilies , kados 20-30cm irdena sniega, vojagera prieksha pilnigi uzsedaas uz sniega, tad ir "Amen baznicaa"negribas nekko sliktu teikt, tacu shi mashina nav paredzeta neceliem, iznemums 4x4

Atbildēt uz šo ziņu

Grand Voyager 2000 3.8, AWD, gas-injection, jaunieguvums Ford galaxy "03, tdi

IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Mans novērojums, ka caurgājamība ir labāka nekā vidēji uz ielām esošajiem auto. Samainoties sniegā neskaitāmas reizes bijis, ka es aizbraucu, kamēr tas otrais paliek kašāties. Daudz nosaka arī labas ziemas riepas.
30cm dziļš sniegs ir diezgan solīds šķērslis vairumam parketnieku, kur nu vēl auto ar 13cm klīrensu. Gan jau nemaz tik irdens arī nebija kā šķita.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

babilons

125 ziņas

PM

nu es ar esu apmierinats ar caurejamibu,izbraucis esu tur, kur daudzas masinas paliek

Atbildēt uz šo ziņu

Voyager 2.4i 16v 96.g

Andžans

9 ziņas

PM

Čau visiem, kas attiecās uz klīrensu manam ir 23 cm, pagaiš gad biju krievijā nopirku šaibas kas liekās starp kūzi un amortiņiem un aizmugurē neliels bluķītis 20mm, kas iet zem lāgas stiprinājuma maksāja apt. uz mūsu naudu 30 ls kopā, ar CSDD tā arī bija kā te rakstīja, priekšā nepamanīja, bet aizmugurē teica jāņem nost , bet nu štruns noņēmu 8 skrūves stundas darbs un izgāju, vel labas ziemenes ar šipiem un praktiski kā karals jūtos uz ceļa, meiģinajām pa meža sniegotājiem ceļiem, veceis ML un Lexus RX piedodiet palika pakaļ.... Kas par magnetolu līdzīgu redzēju latgalītē ja atceros kaut kādi 20 ls maksāja.
--------------------------------------------------------------------------------
Chrysler Grand Voyager 93g. 3.3l benz.+gāze AWD.

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Vispār jau vecais kantainais bija augstāks par apaļajiem.
Cik īsti tiem skaitījās standartā klīrenss.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

Andžans

9 ziņas

PM

Chrysler Grand Voyager 1...1990-1995 1707mm.
Chrysler Grand Voyager 2...1995-2000 1740mm.
Chrysler Grand Voyager 3...2001-....... 1749mm.
Chrysler Grand Voyager 4...2007-....... 1803mm.
----------------------------------------------------------
Chrysler Grand Voyager 93g. 3.3l benz.+gāze AWD.

Atbildēt uz šo ziņu
gaco

101 ziņas

PM

varu pa 5 ls atdot radzinu...

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 [2] 3

Forums » Tehniski jautājumi » 2jautajumi.
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online