2jautajumi. » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » 2jautajumi.

Lapas: [1] 2 3
2jautajumi. ( 6047 )
osis333

12 ziņas

PM

Sveiki, ko varetu izdarit lai autobusiņš būtu augstaks? Kur var iegādāt oriģinālo, lielo maģīti? Kādā cenā?

Atbildēt uz šo ziņu

Voyager 95.g. 2.5 TDi
Voyager 95.g. 2.5 benz. gaze.

9977

131 ziņas

PM

Par pirmo jautājumu: eknomiski pamatotākais variants ir starplikas atsperēm priekšā un līdzīgs veidojums pakaļgalam.

BET diez vai CSDD tas patiks un apskatē var izbrāķēt.

Vai arī iet šādu variantu :roll:

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager '12 RT 2.8 CRD, Limited

Insekc1

144 ziņas

PM

Vai šitāds neder?

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Chrysler ... ioQ5fVideo

Atdošu par 4 aliem (Piebalgas).

Atbildēt uz šo ziņu

InsekC, DodgeGrandCaravan 3.8 05

AndrisZ

381 ziņas

PM

Ja runa ir par "kantaino" voyager, tad ir taads Andris tallinas ielaa 65 (SIA ANGUSS A") vecaaka gada gaajuma (un arii jaunaakus) dzerus ljoti labi paarzin no a-z. Vinjsh kaadreiz pats braukaaja ar ljoti augsti paceltu iiso voyager!

Par kliirensa palielinaashanu arii pats esmu domaajis, bet mani mulsina, ko par to teiks amortizaatori, jo iipahi aizmugureejie resnie mopar? Mainaas vairaaki lielumi, kas uz tiem darbojas dazhaados staavokljos! Ja tas to pareizu darbiibu un muuzha garumu neietekmeetu, labpraat paaugstinaatu auto.
Pirms biju uzlicis resnos amiishus, biki paeksperimenteeju - paliekot aizmugures laagaam kluchus 17mm, kliirenss gan vizuaali gan faktiski palielinaajaas krietni! Pat paaraak!

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town & Country 3.8 2005 FWD Ltd. benzīns/gāze

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

lielakas riepas! man vasaraa ir 225-70-16 ljoti pacelj to kasti gaisaa

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

IlmarsG!

1412 ziņas

PM

PASSATizhi"]lielakas: "

Ziemā augstāks klīrenss ir būtiskāks.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

man nee. ziemaa maucu ar kvatru, buss vairaak staav. vnk taas ir izteikti vasaras riepas. kad nobraukshu ziemenes, peec 4 gadiem tad arii uz ziemas diskiem mekleshu ko tadu

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

AndrisZ

381 ziņas

PM

Tas ir variants, bet katram ir savas prasiibas pret auto un taa gaitas iipashiibaam. Manaa gadiijumaa ir veeleeshanaas tikai pacelt kliirensu, nepiedodot auto paaugstinaatas caurgaajamiibas gaitas izjuutas, vai pareizaak sakot mazinaat sho proporciju attieciibu. Kaa reiz ir veikti pasaakumi, kas sho auto padara stingraagu, tas nenoziimee, ka veelos ieguut sprtiska tipa iipashiibas, bet manupraat pietruukst, dazhkaart, paaris cm.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town & Country 3.8 2005 FWD Ltd. benzīns/gāze

Lapas: [1] 2 3

Forums » Tehniski jautājumi » 2jautajumi.
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online