liekas nestrada turbina » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » liekas nestrada turbina

Lapas: 1 2 [3]
liekas nestrada turbina ( 7774 )
aivels

39 ziņas

PM

bet ja tomer to skuningu liek,tad ka ar tiem izmeriem/tilpumiem ir liela nozime??
tad vel jautajums,sak bubinat man tas 2.5td,esmu dzirdejs,ka tas var but del ta ka interkulera varetu but caurs,
vai ta varetu but?

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 2000.G 2,5TD

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

ibiodizels: "Nerāda ko gribi likt,bet neiedziļinoties-domāju ka jolielāks kūlera tilpums,jo vienmērīgāks spiediens un labāk dzesē gaisu."

jo lielāks kuleris, jo dziļāka turbo bedre. nafig tas nav vajadzīgs

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

aivels

39 ziņas

PM

nu pa tam bedrem taisniba.
bet ka ra to bubinasanu?
mekleju foruma bet neko nevareju atras.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 2000.G 2,5TD

difjuz

90 ziņas

PM

sniegavirs99: "kads varetu poastastit kapec manam dizelim pec 2000apgr nav vairs celiena. pec sotaka ar vairs negrib celt...kas varetu pa vainu but? :shock:"
Pamēģini apstāties un noslāpēt,ja pielaižot kādu brīdi ceļ(testē tikai braucošu),tad būs vien kļūda.Uz vietas stāvošam ceļ normāli,nevar nočekot,man bija dēļ signalizācijas ,kas pievienota sūkņa vadības bloķēšanai,apdzīšana sagādā neaizmirstamus brīžus.

Atbildēt uz šo ziņu
difjuz

90 ziņas

PM

aivels: "nu pa tam bedrem taisniba.
bet ka ra to bubinasanu?
mekleju foruma bet neko nevareju atras.
"
Taisi vaļā vārstu vāku un skaties izdilumu rokeriem un bīdītājiem,iespējams vārsti vairs pietiekoši neatveras.

Atbildēt uz šo ziņu
ibiodizels

695 ziņas

PM

Pēc kā noteici ka turbīna nedod spiedienu?Vecajiem td arī kad eļļa tek pa izpūtēju,turbīna labi darbojās...
Jaudas trūkumā drīzāk vaina elektriskajā sprauslā vai arī bagātinātāj vārstā(sūknim apakšā)

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 [3]

Forums » Tehniski jautājumi » liekas nestrada turbina
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online