Dienas gaitas gaismas - īsa atskaite finālā.. » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Dienas gaitas gaismas - īsa atskaite finālā..

Lapas: 1 [2] 3
Dienas gaitas gaismas - īsa atskaite finālā.. ( 15073 )
janni

716 ziņas

PM

man ir LXI versija, līdz Limited līmenim pietrūkst sīkumi: sedekļu/spoguļu atmiņa, aptumšojošais spogulis salonā (tagad ir), griestos DVD (kaut kad nākotnē būs) un EVIC kompis griestos (ir OTIS) ar riepu spiedienu kontroli (protams ja manam gadam kas tāds nāca).. , tāpēc loģiski padomājot, secināju ka visa pravodka ir gandrīz maksimāli salikta un īstenībā nekļūdījos.. :roll:

Atbildēt uz šo ziņu

---

shefinsh

386 ziņas

PM

Cepuri nost!!! Malači! Automātiskā gaismas nenāktu par sliktu!

Man ir doma uzlikt salonā aptumšojošo spoguli (ir parastais). Tad saprotu, ka pie griestu konsoles augšā ir jābūt oriģinālam štekerim priekš tā spoguļa? Apzvanīšu šrotes par tiem spoguļiem!

Atbildēt uz šo ziņu

DODGE GC 2002.g. 3.8 benz./gāze->LIMITED

janni

716 ziņas

PM

nu tikai automātiski aptumšojošam spogulim pietiek ar 5 kontaktu štekeri, jo izmantojas reāli tikai 3 vadi (pārējie 2 iet uz aptumšojošiem ārējiem sānu spoguļiem). Tā ka orģinālā pravodka var arī neizmantoties.

1 -> +12V no atslēgas
2 -> masa
3 -> signāls no atpakaļgaitas (lai atslēdz aptumšošanos atpakaļbraukšanas brīdī)
4 -> --------
5 -> --------

Atbildēt uz šo ziņu

---

AndrisZ

381 ziņas

PM

Jaa...Garie ziemas vakari ir bīstami
Bet, gan noveerteeju, gan atbalstu shos visus pasaakumus!
Vot nesapratu tikai, vai palika iespeeja iesleegt tikai gabariitus, jo to USA autinjiem biezhi jautaa TA apskatees?
Veel gribeeju uzjautaat, redzot, ka esi tik taalu pajaucies, vai saanu spogulju regulaacijas pogaas ir lampinjas? Man tumshss, ja ir tad kaadaa biistamaakaa garajaa vakaraa vareetu iebraukt ar lodaamuru

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town & Country 3.8 2005 FWD Ltd. benzīns/gāze

janni

716 ziņas

PM

Vakariem nav ne vainas..
Gabarīti ir ieslēdzami vieni paši, bet tikai pie izslēgtas aizdedzes.
Un spoguļu regulējamo apgaismojumu nemācēšu pateikt, jo pat lukturu slēdžu bloku neizvilku laukā. To ko vajadzēja izdarīju tāpat. :roll:

Atbildēt uz šo ziņu

---

AldisJ

3 ziņas

PM

Vai kāds, par taisnīgu samaksu, uzņemas DRL pieslēgt arī manam auto. (2006. limited, 2.8Crd)

Atbildēt uz šo ziņu
janni

716 ziņas

PM

DLR droši ka tev var aktivizēt jebkurā servisā, kurā ir daudzmaz nopietna datordiagnostika. Un droši ka TCMotors arī to izdarīs ne pa lielām naudām (jo darbs tur reāli ir paveicams 1-2 minūtēs).
Es pats to izdarīju ar BOSCH KTS diagnostikas aparātu.
Par automātiku (gaismu pārslēgšanos no uz DLR) jau ir cits jautājums.

Atbildēt uz šo ziņu

---

Arnis

4 ziņas

PM

Man viens TC Motora cilvēks teica, ka CSDD nepatīkot US DRL un cilvēki pirms apskates atslēdzot to pasākumu.
Tāpēc labāk pārjautāt CSDD pirms TA.

P.S. Man T&C 05 DRL ieslēdzas, ja reģionu kompī uzliek uz Kanādu.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 [2] 3

Forums » Tehniski jautājumi » Dienas gaitas gaismas - īsa atskaite finālā..
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online