|
aigarssturis

6 ziņas
PM
|
2011-03-02 09:03:22
Vai to var izdarīt 2000 gada Dodge Grand Caravan?
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
uldii12345

316 ziņas
PM
|
2015-07-21 19:16:48
Savam auto uzliku dienas gaitas lampas NSSC 501Hp pa 42eur. Ir visi marķējumi, līdzi nāk relejs, ar 2 režīmiem, viens izslēdz pilnībā, otrs samazina silgtumu par 50%. http://foto.inbox.lv/uldii12345/led
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
uldii12345

316 ziņas
PM
|
2015-07-21 19:21:33
janni: "Garie ziemas vakari ir bīstami. Visādas stulbas domas nāk galvā. Īsāk sakot, uzduroties tai DRL (dienas gaitas gaisma) funkcijai iekš sava autiņa, ienāca prātā uztaisīt sekojošu pasākumu: dienā DRL, pārējā laikā gabarīti+tuvie/tālie (elektrības/degvielas/lampu ekonomijas dēļ). Apmēram tā arī uztaisīju, aktivizēju iekš BCMa funkciju un rezultātā bija variants sekojošs, kad gaismas IZSLĒGTAS, tad deg DRL, kad tika pagriezts gaismas slēdzis pirmajā pozīcijā, tad deg gabarīti+DRL un nākamajā pozīcijā deg gabarīti+tuvie/tālie (DRL izslēdzas). Bet ar to bija par maz. Sagribējās to pasākumu noautomatizēt. Tad nu pētot shēmas vienu vakaru un sūcot brendiju tika izpīpēts, ka man ir vajadzīgs aptumšojošais spogulis (kura man nav, jo nav pilnībā nopakotā komplektācija autiņam) un lukturu slēdža bloks ar "A" pozīciju (kura arī man nav), un automātika var sanākt ļoti pa skaisto. Slēdža bloka problēma tika atrisināts ļoti vienkārši. Parokoties pa kaimiņzmes forumiem, izrādās ka ir veids kā zēni aktivizē saviem autiņiem automātiskās gaismas ("A" pozīciju uz slēdža bloka kam tā nav). Bet šitais pasākums nevisiem nostrādā. Savam auto arī izdarīju šo pasākumu, bet man ieslēdzas tikai gaborīti, paneļa apgaismojums. To var kaut kā mainīt saprogrammējot body kompi?
Atbildēt uz šo ziņu
|